Ioana Georgescu, candidat PSD la Primăria Călinești: ,,Voi continua pe drumul modernizării Călineștiului pe care administrația PSD l-a început aici!”

0
230

Ioana Georgescu a fost validată astăzi de Biroul Electoral de Circumscripție drept candidat al PSD Argeș pentru funcția de primar al comunei Călinești. De asemenea, a fost depusă la BEC și lista de candidați ai PSD la Consiliul Local.

Ioana Georgescu a fost însoțită la BEC de o echipă a PSD Argeș condusă de către președintele Ion Mînzînă din care au făcut parte și deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Nicolae Georgescu și Pavelescu Nicolae, vicepreședintele CJ Argeș Adrian Dumitru Bughiu, administratorul public al județului, Cristi Puiu, primarul Mihai Georgescu și numeroși susținători.

,,La Călinești, la fel ca și în celelalte localități ale județului Argeș, PSD are cea mai bună echipă. Ioana Georgescu este tânără, bine pregătită profesional și cunoaște bine ce înseamnă administrația locală. Dar, și mai important este faptul că știe ce are de făcut ca primar pentru ca la Călinești să se continue proiectele de dezvoltare. Aici, la Călinești, prin toate eforturile pe care le-am făcut împreună cu administrația locală am încercat și am reușit în bună măsură să rezolvăm cât mai multe dintre problemele care vin din trecut. Vom continua să muncim în echipă pentru Călinești!”, a declarat Ion Mînzînă.

,,Mă onorează să fiu candidatul la funcția de primar al comunei Călinești din partea celui mai mare și mai puternic partid din Argeș. Am, astfel, garanția că voi avea sprijinul atât de necesar pentru a implementa propiectele de dezvoltare de care este nevoie la noi în comună. Voi continua pe drumul modernizării Călineștiului pe care administrația PSD l-a început aici în urmă cu trei ani și jumătate, rezultatele fiind deja vizibile. Călinești va fi comuna în care merită să trăiești!”, a declarat Ioana Georgescu.