Invazia proştilor: Caracatiţa USR îşi întinde tentaculele slinoase în Argeş!

0
1813
  • Incompetenţi, analfabeţi, penali, vai de mama lor, toţi vor să conducă pe bani grei, deşi habar n-au de nimic şi nu-i recomandă absolut nimic

Nu există partid mai plin de minciună şi ipocrizie decât USR! Şi nu există în toată România o adunătură mai jalnică, mai pestriţă şi mai odioasă decât trupa adunată de Ionuț Moșteanu la USR Argeş!

De cinci ani de zile, gaşca de la USR Argeş promite competenţă! Valoare! Oameni de calitate! Profesionişti adevăraţi, care au confirmat în domeniile lor de activitate! Au promis că vor termina cu nepotismul, că vor reinstaura meritocraţia, că vor face să curgă lapte şi miere!

În nici doar câteva luni, aceşti derbedei politici au demonstrat că reprezintă ruşinea clasei politice argeşene.

Competenţă şi profesionalism? Meritocraţie? Hai să vedem:

Începem cu „il capo”, deputatul Ionuț Moșteanu.

Acest geniu al învăţământului universitar argeşean a intrat în 1992 la Facultatea de Automatică şi Calculatoare. Pe care a abandonat-o ulterior, că-i era greu să fie şi student, şi angajat. El spune asta, nu noi, aşa cum tot el spune chiar pe pagina lui de facebook că a terminat o facultate particulară cu care nu se mândreşte, specializarea „management”.

Licenţa, însă, pretinde că a obţinut-o la celebra fabrică PENALĂ de diplome Bioterra. Doar pretinde, pentru că n-a binevoit să arate acel petec de hârtie nimănui, deşi a fost somat s-o facă timp de ani de zile, iar universitatea pretinde că n-a eliberat nici măcar o singură diplomă la specializarea management!

Deci Ionuț Moșteanu este, aidoma altui userist celebru, Vlad Voiculescu Carici, un pseudointelectual, un individ pentru care cartea a fost întotdeauna o barieră. Excelează doar la demagogie, minciună şi agresivitate!

Preşedintele USR Argeş, Adrian Cîrstea, este consilier judeţean şi, de curând, secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului.

Singurul criteriu care a stat la baza ascensiunii lui politice meteorice este faptul că a copilărit cu Ionuț Moșteanu, de care-l leagă o strânsă prietenie. Profesional, a lucrat în proiectare la Metrorex câţiva ani, după evenimentele din decembrie 1989 (perioadă în care nu s-a realizat nici măcar un kilometru de reţea subterană!), şi apoi s-a ocupat, ca „antreprenor”, cu comercializarea unui joculeţ pentru PC!

Un profesionist cum nu mai este altul, aşa-i? Sau un individ promovat pe criterii de amiciţie cu şeful său direct, aşa cum cei de la USR jurau că nu vor face în veci?

Urmează doamna viitor prefect, Emilia Mateescu. Cum să promoveze cineva, mai ales USR, partidul curvelor virgine, un personaj cu aşa apucături? Pentru că da, dacă nu ştiţi, executorul judecătoresc Emilia Mateescu este vârful de lance al abuzurilor în profesie.

Pot aduce mărturii despre acest lucru sutele de foşti angajaţi ai Arpechim care au alergat-o cu pietre, fiind necesară intervenţia jandarmilor. Cine nu crede să folosească instrumentul suprem al corporatiştilor analfabeţi, Google!

Poate vorbi despre Emilia Mateescu şi fostul director al SC Apă Argeş, Silviu Marinescu, cel care s-a trezit cu copiii minori sechestraţi în locuinţă printr-un abuz înfiorător preluat de toate televiziunile centrale. Viitorul prefect, userista Mateescu, are dosar penal pentru acest abuz, dar nimănui nu pare să-i pese!

Profesional, Emilia Mateescu este inteligentă de bubuie! S-a prezentat la examenul organizat în 2015 pentru funcţia de secretar al judeţului Argeş, unde a obţinut nota 5,5, semn de mare şi profundă pregătire profesională! Cei care o cunosc bine spun că la oral ar fi fost mai bună, dar din păcate n-a avut ocazia…

Mihai Mihăilescu este viceprimar al municipiului Piteşti. Este un tip foarte tare, useriștii argeşeni susţinând că omul a fost cea mai tare secretară pe care au cunoscut-o.

Pentru că, având nevoie de bănuţi şi sătul să trăiască pe spatele soţiei, Momo, aşa cum îi spun colegii, a fost angajat ani buni la sediul USR Argeş (la cabinetul lui Moșteanu) unde răspundea de copiator, stocul de cafea şi răspundea la telefon.

Trebuie să recunoaştem, omul este la fel de potrivit să fie viceprimar cum este Dan Barna să lucreze cu fonduri europene!

Ultimul, dar nu cel din urmă geniu promovat de USR în CL Piteşti, este Virgil Dumitru Chivu! Îl puteţi urmări pe youtube când prezida ultima şedinţă a forului şi veţi constata că omul pur şi simplu nu ştie să citească!

Nu s-a încurcat la un termen sau ceva, pentru că au fost aproape 30 de proiecte de hotărâre. Nea Dumitru n-a fost capabil să citească cinci cuvinte grupate, silabisea ca un elev de grupa pregătitoare, spre disperarea celor prezenţi la şedinţă, care au promis să pună mână de la mână şi să-i cumpere falnicului USR-ist un abecedar. Nu de alta, dar mai are şedinţe de prezidat şi durata lor s-a prelungi cu ore bune…

Ăştia sunt o parte dintre cei care şi-au propus să schimbe Argeşul. Doamne, apără şi păzeşte!

D.M.D.

P.S. De ce oare, totuşi, singura preocupare a celor de la USR pare să o reprezinte vânătoarea de posturi bine retribuite în instituţii şi societăţile cheie ale Argeşului? Poate pentru că fără corupţie ar muri dracului de foame?!

Întreb şi eu, nu dau cu parul!