Interzis corupţilor în Parlamentul României!

0
98

O campanie marca „Ziarul de Argeş”: „ Interzis corupţilor în Parlamentul României ! ”

1Peste tot în lume, cetăţenii impun partidelor politice agenda publică. Acelaşi lucru trebuie să-l facem şi noi dacă dorim să avem un Parlament care să ne reprezinte cu adevărat, şi nu o clică de puşcăriabili.
Primul lucru pe care trebuie să-l obţinem de la conducerile tuturor partidelor argeşene, mai ales că anul viitor vom avea vot pe liste la alegerile parlamentare, este blocarea candidaturilor tuturor acelora care sunt investigaţi sau judecaţi sub acuzaţii de corupţie. Nu trebuie să existe excepţii de la regulă! Doar aşa li se va putea reda încrederea cetăţenilor în Parlament şi în aleşii lor, doar aşa se va putea creşte prezenţa la urne, doar aşa li se va putea cere încredere şi implicare argeşenilor.
„Ziarul de Argeş” va demara o campanie amplă pe această temă, intitulată „Interzis corupţilor în Parlamentul României!”. Şi ne vom ţine de această campanie, indiferent de presiunile care se vor face asupra noastră. Şi se vor face, puteţi să fiţi siguri de asta!
Ceea ce susţinem noi nu încalcă prezumţia de nevinovăţie. Pentru că avem în vedere doar cazurile unde este vorba despre corupţie, iar materialul probatoriu este imposibil de contestat. Mai mult, noi nu putem impune partidelor voinţa noastră sau principiile pe care le avem în vedere. Dar le vom arăta argeşenilor, miilor de argeşeni care ne citesc deja, care sunt partidele şi liderii politici din Argeş care se solidarizează sau fac scut în jurul corupţilor!
Aşadar, 2016 va fi anul în care vom susţine sus şi tare: „Interzis corupţilor în Parlamentul României!”. Dacă dumneavoastră, cei care ne citiţi nu doar cu interes, ci şi cu drag aş putea spune, ne veţi fi alături în acest demers, vom putea lupta cu succes împotriva tentativelor corupţilor de a penetra, din nou, Legislativul României.
Dan Marius DONOIU