Interzis celor sub 18 ani!

0
555

O curvă cu pretenţii de moralistă!

Interzis celor sub 18 ani!

curva proastaDupă cum am mai spus, este absolut hidos să vezi gazetari care datorează sute de mii de lei, unii chiar milioane, la bugetul de stat cum se înfoaie deontologic alcătuind topuri ale datornicilor şi cum îi înfierează cu mânie comunistă pe oamenii de afaceri. (Pe aceia, fireşte, care nu le dau lor publicitate, fiindcă altfel s-ar grăbi să-i pupe-n cur cu abnegaţie!).
Dar mult mai vomitivă decât zbaterea deontologilor datori vânduţi este tentativa unor curve tangente oarecum cu jurnalismul de a ne da nouă, tuturor, lecţii de morală!
O să vă rog să faceţi un efort să recunoaşteţi personajul. Pentru că a depăşit orice limită în nămolul în care se bălăceşte ca o scroafă isterică.
Panarama despre care vorbesc a fost măritată cu un popă. Din nefericire pentru bietul paroh, preotesei i-a plăcut p…! Atât de mult încât s-a înhăitat cu un jurnalist mai bătrân ca ea cu un deceniu şi jumătate, beţiv şi depravat. Împreună cu acesta a bântuit prin mai multe redacţii, unde n-au făcut altceva decât să-şi dovedească lipsa de valoare şi deficienţele grave de caracter.
La un moment dat şi-au făcut un cotidian al lor. Numai al lor! Cu un nume proletar, „Schimbul 3”, şi finanţat cumva pe ocolite de nişte liberali, pentru că panarama şi jurnalistul n-aveau bani nici măcar să treacă strada. Prostia costă, nu se plăteşte! Evident, au dat faliment, după ce au ţepuit tipografia „Pământul” cu nişte zeci de mii de euro!
Între timp, jarteluţa s-a înhăitat cu un pedelist, actualmente PSD-ist, care pe-atunci era un directoraş portocaliu cu ceva posibilităţi materiale. Omul a suportat cât a suportat, după care şi-a spus probabil: ok, curvă-curvă, dar şi proastă? (Da, şi proastă!) Şi a părăsit-o, combinându-se tangenţial cu o altă poamă, cu care a şi petrecut pe bani grei la Burj al Arab, în Dubai, un concediu de neuitat. Când s-a întors la birou însă, a dat ochii cu fosta iubită, panarama la care ne referim aici. Nebuna a intrat peste el în birou, cu toată opoziţia secretarei, şi… pur şi simplu l-a luat la omor cu geanta!! După care, rănită în orgoliul ei virginal, l-a părăsit demnă şi… isterică!
Au urmat alţi bărbaţi. Mulţi! Ultimul este un fost consilier al unui senator. Ultimul de care ştim noi, fiindcă paraşuta s-ar putea să fie de altă părere!
Între timp, se pare că individa gravitează cumva în jurul deputatului Mircea Drăghici, despre care există informaţii că o foloseşte pe post de jurnalistă online. E foarte greşit acest lucru, domnule deputat, pentru că dobitoaca asta minte mult (ca să nu spunem de-a dreptul că mănâncă rahat cu gura plină!) şi le aduce acuzaţii ticăloase unor oameni demni de toată stima.
În concluzie, ne este teribil de scârbă de curvele moraliste! De femei care au făcut cucuie de la atâtea lovituri cu capul în buricul masculilor, care acum încearcă să-şi câştige o pâine mizerabilă funcţionând ca nişte latrine online.
Ca să nu mai pierdem timpul, data viitoare când mai comite ticăloşii, pe lângă rândurile pe care i le vom dedica jegoasei într-o manieră mult mai determinată, ne vom ocupa la fel de temeinic şi de cel care o ghidonează.
D.M.D.
P.S. Cât despre asociata ei, ex-protevistă, nu mă pot abţine să nu-i spun că de-abia aştept să-i zic în faţă cât de jigodie este. Şi o mai rog pe această cale să nu-mi mai trimită niciun email, fiindcă nu corespondez cu toate terminatele!