Incredibil! Şocant! Inimaginabil!

0
478

Incredibil! Şocant! Inimaginabil!

Deputatul Cătălin Rădulescu distribuie pe Facebook postări antisemite şi cu caracter fascist şi legionar!

Între două interviuri în care se laudă că este „singura candidatură sigură pentru şefia PSD Argeş”, deputatul Cătălin Rădulescu îşi continuă şi activitatea febrilă pe Facebook. De data asta însă nu mai pozează în slip şi nici nu a mai încercat să vrăjească vreo pipiţă (aşa cum ni-l prezenta în mod repetat săptămânalul „Ancheta” înainte să-l reevalueze!). Din nefericire însă pentru cariera lui în spaţiul public, deputatul PSD Cătălin Rădulescu comite pe Facebook nişte mizerii odioase!
Dar să nu comentăm noi prea mult mesajele distribuite de parlamentarul argeşean prietenilor săi virtuali. Vă spunem doar că sunt cele mai antisemite postări pe care le-a distribuit vreodată un parlamentar din România!!!
Ce ne spune deputatul Cătălin Rădulescu pe Facebook? În primul rând ne dezvăluie… „Planul ocupării României de către evrei”. Apoi ne informează că preşedintele României, Klaus Iohannis, este „în slujba jidanilor”!
Iar într-un final apoteotic, Rădulescu distribuie un mesaj fascist-legionar, „Trăiască Legiunea şi Căpitanul!”, laolaltă cu fotografia lui Corneliu Zelea Codreanu!
Din câte ştim noi, legislaţia penală din România interzice propaganda legionară, pe care o asimilează propagandei fasciste! De asemenea, folosirea unor termeni absolut odioşi şi primitivi ca „jidani” este şi ea interzisă de lege!
Aşteptăm poziţia conducerii PSD şi a preşedintelui Liviu Dragnea în legătură cu activitatea infracţională online a parlamentarului argeşean. De asemenea, aşteptăm punctul de vedere al preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, cu privire la modul incredibil în care aberează online un deputat al partidului de guvernământ.
Vom reveni! D.M.Dradulescu facsimil 1radulescu facsimil 3radulescu facsimil 2