Ziarul de Arges

Incredibil! Incalificabil! De neacceptat! Ministrul Justiției, Alina Gorghiu de la PNL, susține un fost hoț, amendat penal în 2010 (art 208, 209 Cod penal) pentru funcția de comandant al Penitenciarului Mioveni!

Am fost primul care a avut curaj să spună UN ADEVĂR INCONTESTABIL: numirea Alinei Gorghiu în fotoliul de ministru al Justiției este o greșeală imensă, care ne va provoca nouă, argeșenilor, multe probleme grave de tot.

În foarte scurt timp, va deveni public faptul că șefa PNL Argeș și ministrul Justiției a promovat politic și a anunțat că va susține pentru o candidatură importantă la alegerile locale un individ care s-a filmat făcând sex cu mătușa lui, clipul fiind difuzat pe o rețea pentru adulți. Adulți perverși și degenerați, pentru că e vorba de chestiuni complet scabroase între rude, cu frișcă și alte prostii! Doamne apără și păzește, că Brătienii vor sări din morminte ca zombii din The Walking Dead vâzând cum le terfelește memoria și istoria Alina Gorghiu, aducând în politică oameni bolnavi și obsedați sexual!

Dar până atunci, pentru că răfuiala în cauză îi privește numai și numai pe liberali, care își plătesc polițe unii altora după cum ne-au obișnuit în ultimii trei ani, vă prezentăm o altă lovitură de măciucă pe care o dă ministrul Justiției, doamna Alina Gorghiu credibilității instituției pe care, dintr-o  inexplicabilă eroare, a ajuns să o conducă!

Cunoașteți, cu toții, Penitenciarul Mioveni. Este o instituție foarte importantă, aflată în subordinea Ministerului Justiției, despre care aproape nu s-a scris nimic în presa națională și județeană. De ce? Pentru că…omul potrivit la locul potrivit!

Se pare că normalitatea nu este însă o stare de lucru care să-i convină doamnei Alina Gorghiu, care pregătește o lovitură spectaculoasă și aici, la penitenciar.

Concret, după o vizită pe care a efectuat-o la Mioveni în lipsa comandantului, comisarul șef Daniel Conea, doamna ministru al Justiției și-a stabilit un favorit pentru conducerea instituției: subcomisarul Ghebaru Patric, șeful de sindicat al unității. Potrivit surselor noastre, acesta s-a autopropus comandant, lucru cu care Alina Gorghiu a fost de acord.

Așa că subcomisarul Ghebaru Patric, în prezent șef de tură (comandant peste 30 de cadre!) va fi împuternicit la comanda Penitenciarului Mioveni.

Din informațiile noastre,  sunt 10 cazuri la nivelul întregii țări unde doamna ministru de la PNL Argeș nu dorește să fie organizate concursuri ci, după cum PNL ne-a obișnuit în mai multe situații, inclusiv la IPJ Argeș în anii trecuți, va împuternicii comandanți pentru perioade determinate!

De ce preferă doamna Gorghiu împuterniciți și nu vrea concursuri, cum ar fi normal și mult mai legal? Simplu, are nevoie de marionete!

În fine, vom dezvolta această latură în viitor, pentru că altceva trebuie dezvăluit acum.

Subcomisarul Ghebaru Patric, protejatul doamnei Alina Gorghiu, este un fost infractor de drept comun. Unul reabilitat, ce-i drept, dar nu poți să împuternicești la comanda Penitenciarului Mioveni un hoț ( în 2010 a avut loc scoaterea lui de sub urmarire penală și i s-a aplicat o amendă penală pentru furt – art 208, 209 Cod penal!)

Omul și-a început cariera militară cu un fals, tot în 2010, când a intrat la Academia de Poliție, susținând sub semnătură și pe răspundere proprie, că nu este urmărit penal!

Până în acest moment, subcomisarul Ghebaru n-a condus mai mult de 30 de persoane, fiind promovat șef de tură acum 4 ani. Să crezi că poate conduce o unitate cu peste 300 de cadre și să aibă responsabilitatea a peste 700 de deținuți e aberant, și doar Alina Gorghiu, un ministru numit pe criterii 100% politice, poate crede că acest om reprezintă o soluție!

Mai mult, protejatul ministrului Justiției nu s-a dovedit capabil să conducă nici măcar tura lui, fiind de notorietate faptul că a reținut un deținut timp de o zi după ce-i expirase pedeapsa. De ce? De prea competent ce este!

Nu mai vorbim aici de faptul că există o informare, la organele abilitate, cum că subcomisarul a hărțuit o femeie, plus multe altele, la fel de grave!

Se pare că Alina Gorghiu va avea de dat multe explicații. Primului ministru, Marcel Ciolacu, dar mai ales argeșenilor, de care-și bate încă o dată joc! Vom reveni!

D.M.D.

P.S. Comisarul șef Conea Daniel, actualul comandant a fost contactat de noi pentru a-și prezenta punctul de vedere, dar a refuzat sa faca orice comentariu!

Exit mobile version