Incredibil, dar adevărat! În timp ce liderii PSD şi ai Consiliului Judeţean Argeş depuneau în tăcere şi respect coroane la catafalcul lui Marius Postelnicescu, Alina Gorghiu şi-a făcut selfiuri lângă sicriul deschis al fostului preşedinte al PNL Piteşti!

0
633

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc ceremonia de înhumare a fostului preşedinte al PNL Piteşti Marius Postelnicescu! Un om bun, serios, echilibrat, respectat de toată clasa politică pentru calităţile lui indiscutabile care l-au ajutat întotdeauna să se remarce în rândurile liberalilor argeşeni.

Odată cu Marius Postelnicescu, liberalii au pierdut ultimul lider decent, care a înţeles că politica se face cu bun-simţ şi echilibru, nu cu atacuri la persoană, minciuni sfruntate şi campanii calomnioase, cum ne-au obişnuit Alina Gorghiu şi Mihai Coteţ, urmaşii caricaturali ai Brătienilor în Argeş!

Pentru că preşedintele interimar al Senatului României, Alina Gorghiu, a transformat PNL Argeş într-o sectă de dilimandroşi agresivi. Într-un grup de emo plângăcioşi şi isterici, politruci de facebook şi instagram care-şi fac venerabilii înaintaşi să se răsucească în morminte!

Ştiţi ce făcea Alina Gorghiu, şefa PNL Argeş şi al doilea om în statul român, la cinci secunde după ce a depus o coroană la catafalcul lui Marius Postelnicescu?! Nu ştiţi pentru că n-a spus-o nimeni! Pentru că presa nu sesizează grotescul, psihoticul, penibilul sinistru din comportamentul unor politicieni de alcov, ocupată să publice comunicate redactate în limbaj de lemn al colegilor care l-au uitat pe Marius Postelnicescu cu multe luni înainte să treacă în nefiinţă!

D-na preşedintă Alina Gorghiu îşi făcea selfiuri lângă sicriul deschis al lui Marius Postelnicescu! Da, ştiu că nu vă vine să credeţi, dar este adevărat! Se imortaliza alături de defunct pentru posteritate, după care s-a dus la cheful organizat de ziua ei! Chef care nu putea fi amânat pentru că la PNL Argeş maţul gros şi paranghelia, nu decenţa şi respectul faţă de un om mai bun, primează!

Cheful n-a fost întrerupt nici când a decedat tatăl prefectului Radu Perianu, pentru că liberalii argeşeni n-au un sistem de valori şi principii normale, ci doar o foame de socializare şi şpriţangeală frenetică!

Ca o paranteză, coroane au depus şi preşedintele PSD Argeş, Ion Mînzînă, şi vicepreşedintele CJ Argeş, Adrian Dumitru Bughiu. Au făcut-o însă decent, cu respect faţă de cel care le-a fost un adversar demn şi valoros, pe care l-au stimat şi apreciat întotdeauna! Câtă deosebire faţă de blitzurile şi comportamentul de vedetă Antena Stars al Alinei Gorghiu, şefa de la Senat!

Poate şi din acest motiv cei din PSD Argeş câştigă la pas alegerile parlamentare şi locale, în timp ce altcineva, nu dăm nume, a avut nevoie de alde Voicu şi Olteanu ca să ajungă în Parlament!

Ruşine, PNL Argeş! Ruşine multă-multă, doamna Alina Gorghiu!