Începe reabilitarea podului de pe strada Depozitelor peste Pârâul Bascov

0
123

Municipiul Pitești implementează proiectul ,,Reabilitare Pod pe strada Depozitelor peste Pârâul Bascov”, finanțat de la bugetul de stat în cadrul Programului Naţional de Investiţii ,,Anghel Saligny”, conform contractului de finanțare nr. 955/17.02.2023, semnat între Municipiul Pitești și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Lucrările care se vor executa vor aduce obiectivul de investiții la parametri normali de exploatare, asigurând durata optimă de exploatare a podului și siguranță în trafic prin construirea unui pod nou. Pentru realizarea lucrărilor, a fost semnat contractul de prestări servicii între Municipiul Pitești și societatea PORR Construct S.R.L., cu o valoare de 7.836.736,54 lei fără TVA, în vederea proiectării și executării lucrărilor de construcții.

În vederea demarării lucrărilor de construcții, astăzi, 14 noiembrie 2023, s-a predat amplasamentul către PORR Construct S.R.L. pentru obiectivul de investiții ,,Reabilitare Pod pe strada Depozitelor peste Pârâul Bascov” din strada Depozitelor, Municipiul Pitești, județul Argeș. La predarea amplasamentului au participat toți factorii implicați în realizarea investiției.