Începând de astăzi, Primăria Mioveni a demarat o nouă acțiune de dezinsecție, dezinfecție și deratizare pe domeniul public și privat al orașului, precum și în spațiile deschise ale persoanelor fizice și juridice

0
9

Operațiunea se va desfășura în perioada 10 – 15 mai 2021, între orele 03.00 – 08.30 (domeniul public) / 08.30 – 17.00 (spații închise si gospodării), în funcție de condițiile meteorologice.

Acțiunile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare includ domeniul public, platforme pentru colectarea deșeurilor, scări de bloc (subsol și casa scării), gospodării individuale, clădiri ale instituțiilor publice.

Serviciile menționate sunt realizate de firma CORAL IMPEX SRL, iar substanțele utilizate sunt:

Deratizare – Colbrom Pastă

Dezinsecție spații exterioare – Cymina Plus

Dezinsecție spații interioare, scări de bloc – K-Othrine WG 250

Dezinsecție spaţii interioare, instituții publice – Super Killer EC 25

Combatere căpușe – Deltatim Plus

Dezinfecție – Huwa-San TR-50

Produsele folosite sunt avizate de Comisia Națională a Produselor Biocide, se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide şi fac parte din grupele Xn (gr. III), respectiv Xi (gr. IV) de toxicitate.

Facem apel către asociaţiile de locatari/proprietari să permită accesul agenților DDD în subsolul blocurilor în zilele de 10 – 12 mai 2021, așa încât să se poată efectua serviciile de dezinsecție și deratizare.

De asemenea proprietarii de gospodării din Orașul Mioveni sunt rugați să permită accesul agenților DDD în perioada 12 – 15 mai 2021, așa încât să se poată efectua serviciile de deratizare.

În perioada 12 – 14 mai 2021, se vor efectua tratamente de dezinsecție – combatere țânțari și combatere căpușe.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acestor servicii, perioada de efectuare va fi comunicată ulterior.

Apicultorii sunt rugați ca, în perioada menţionată, să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine, în caz contrar UAT – Orașul Mioveni și S.C. Coral Impex S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.