În cei aproape 12 ani de când o scutură graţios prin Consiliul Local Piteşti, liberalul Narcis Sofianu nu a scos un cuvânt despre Pădurea Trivale. Poate pentru că o prăduiau liberalii?

0
242

În cei aproape 12 ani de când o scutură graţios prin Consiliul Local Piteşti (aş fi putut zice că o freacă la rece, dar… treacă de la mine!), liberalul Narcis Sofianu nu s-a făcut remarcat prin nimic. Nu tu proiecte de hotărâre în sprijinul comunităţii, nu tu iniţiative concrete care să le arate puţinilor piteşteni care l-au votat că nu şi-a bătut joc de încrederea lor, nu tu comportament de politician care nu are nevoie de control psihiatric complet şi tratament adecvat!

Narcis Sofianu ar putea fi bufonul de serviciu al PNL Argeş dacă ar avea haz. N-are! Pare tot timpul constipat, chinuit de nevoia de a se suporta 24 de ore din 24, torturat de imposibilitatea de a-şi răspunde sincer ce caută el în viaţa lui…

Activitatea politică a acestui om mic la sfat şi rotund la stat este inexistentă. Sofianu zace pe facebook şi caută trendurile. Vede cam ce doresc alegătorii şi se poziţionează pe val, consecvent inconsecvenţei care-l caracterizează. Când a văzut că primarul Cornel Ionică a fost suspendat prin ordin al prefectului Emilian Dragnea, Narcis Sofianu şi-a asumat, pe facebook, toate meritele (i-am cerut prefectului să-l suspende imediat, prefectul s-a conformat solicitării mele, bla-bla-bla). Când instanţa i-a dat dreptate edilului, Narcis a tăcut ca mortul în păpuşoi, uitând că în urmă cu prea puţină vreme s-a înfoiat ca Nuţu Cămătaru în faţa unui datornic!
Astăzi, Narcis Sofianu salvează Pădurea Trivale. Evident, pe facebook! Strânge semnături sau ceva, o activitate la fel de lipsită de sens ca tot ce-a făcut de când a convins nişte fraieri că merită încrederea şi votul lor.

Narcis Sofianu are nevoie de 7.500 de semnături. Ca să vă facă să credeţi că-i pasă de Pădurea Trivale. Ei bine, nu-i pasă deloc. Pentru că, până acum două luni, n-a spus un cuvânt, n-a scris o propoziţie despre Pădurea Trivale, pădure pe care a cam luat-o dracu’ în perioada în care guverna România PNL, cu Călin Popescu-Tăriceanu premier şi cu Iani Popa prefect LIBERAL de Argeş!
Narcis Sofianu este emblema spurcată la gură a PNL, partid care a compromis şansele Pădurii Trivale de a deveni arie protejată. Până şi DNA anchetează o serie de fapte grave comise în perioada în care liberalii deţineau puterea şi la guvern, şi la prefectură, şi la Direcţia Silvică. Teleportări de pădure, tunuri de milioane de euro etc.

PNL a patronat jaful forestier din Pădurea Trivale! Iar noi vom dovedi acest lucru, în timp ce Narcis Sofianu şi gaşca lui de manipulatori vor face exhibiţionism pe facebook!

D.M.D.