Impotenţa lui Adrian Miuțescu şi a PNL Argeş este maximă: nu reuşesc să-l dea afară de la conducerea Direcţiei Silvice pe Armand Chiriloiu, omul în mandatul căruia Argeşul a fost pe locul I la capitolul defrişări ilegale!

0
647

La nivelul Direcţiei Silvice Argeş a avut loc un control de fond de la Ministerul Pădurilor. În mod normal, directorul Armand Chiriloiu ar fi trebuit să plece cu coada între picioare, în huiduielile angajaţilor care de-abia îi aşteaptă demiterea.

Îndepărtarea lui Chiriloiu este dorită şi de preşedintele PNL Argeş Adrian Miuțescu, acesta vrând să-şi pună un fidel din organizaţia judeţeană de partid la şefia Direcţiei Silvice Argeş. Dar, deşi Miuțescu a anunţat în partid decapitarea lui Armand Chiriloiu, iată că acesta nu poate fi îndepărtat din funcţie.

De ce? Pentru că, timp de aproape opt ani, Chiriloiu a servit pe toată lumea. Păduri restituite unde doreau şmecherii, lemne cu ghiotura, plicuri peste plicuri, mese de protocol, vânători, trofee. A devenit de neatins chiar şi pentru cei din partidul de guvernământ.

Mafia este, întotdeauna, transpartinică. Lucru verificat în timp, sub toate guvernările din România.

Sursele noastre ne-au relatat că printre cei care au pus o vorbă bună pentru Armand Chiriloiu este şi fostul său protector, Ilie Sârbu, ex-ministru al Agriculturii, actualmente vicepreşedinte la Curtea de Conturi a României!

Reamintim că în 2015, potrivit celui mai respectat ONG de mediu, Greenpeace România, judeţul Argeş a fost pe locul I în România la capitolul defrişări ilegale. Director al Direcţiei Silvice Argeş era, bineînţeles, Armand Chiriloiu!

Cu toate acestea, PNL menţine în frunte un membru PSD de toată jena!

Ruşine, Adrian Miuțescu! Pentru impotenţa manifestată încă o dată!

Dacă nu cumva o fi aplicat şi Chiriloiu cu tine metoda Gheorghe Barbu J))

D.M.D.