Iată cine sunt jigodiile fomiste care-l înjură fără niciun motiv pe primarul Piteştiului!

0
391

15 iul Ionica atacat de ArgesulOK. Văd că jegoşii nu se potolesc şi preferă să mănânce rahat în continuare. Atunci să-i facem îndeajuns de râs încât orice argeşean să ştie cu ce jeguri are de-a face.

Există un site relativ recent, căruia noi, cei avizaţi, îi spunem „Argeşul beleşte”. De ce? Pentru că asta fac toată ziua: stau şi-o freacă pe net şi plâng că tot mică rămâne. Audienţa, fireşte.

Panaramele astea nu au nimic sfânt, în afara banului. Azi te înjură, mâine te pupă în cur cu pasiune, cu singura condiţie să le dai şi lor să sugă. Bani publici de preferinţă! Dobitocii ăştia nu sunt jurnalişti, nu au un trecut onorabil în branşa gazetarilor şi nici n-au scris vreodată ceva notabil. Evident, nici n-ar avea cum, pentru că sunt proşti. Put de proşti, aşa cum pot fi mirosiţi ca jepcari şi şantajişti de la un kilometru!

Să nu fiu greşit înţeles. Poţi, ca ziarist, să fii subiectiv. Să ai afinităţi cu un partid sau mai multe, cu un candidat sau mai mulţi. La fel, poţi avea şi antipatii feroce. E numai şi numai treaba ta! Când însă începi să faci presiuni şi campanii de presă în care practic nu spui nimic, nu aduci nicio acuzaţie concretă, importantă şi sustenabilă, ci doar vomiţi mizerii pe socoteala unui demnitar, doar-doar îl sensibilizezi să-ţi dea mulţi bani pentru afaceri colaterale, care n-au legătură cu jurnalismul pe care pretinzi că-l practici, te transformi într-un racket de presă. Iar eu, ca ziarist, cu toată dragostea, nu pot accepta astfel de labagii fomişti şi ticăloşi în presa argeşeană.

Să vorbim un pic despre deontologia căcănarilor de la „Argeşul beleşte”. Ei l-au susţinut în campania electorală pentru alegerile locale pe Tudor Pendiuc. Un candidat care a stat 8 luni la puşcărie, de la care CL Piteşti încearcă să recupereze în instanţă 6,3 milioane de euro, despre care Valentin Vişoiu spune că i-a cerut vreo două miliarde lei vechi mită, pe care procurorii DNA îl acuză de abuz în serviciu, de luare de mită etc. etc.

Cred că este evident pentru oricine că, dacă eşti un om cinstit şi corect, Tudor Pendiuc este ultimul om pe care l-ai susţine pentru o funcţie publică. Or, ăştia nu că l-au susţinut, dar au publicat zilnic articole pro Pendiuc, alături de cele mai vomitive şi manipulatoare fotografii din istoria presei argeşene.

Alegerile au fost câştigate de Cornel Ionică. Un om serios, un gospodar de zece ori mai bun ca Pendiuc, un edil muncitor care s-a implicat personal în modernizarea Piteştiului din 2000 încoace. Ionică a fost cu munca, Pendiuc cu imaginea! Şi cu vila de 1.000.000 de euro, fireşte!

Sunt perfect de acord că funcţia de primar nu-i acordă imunitate mediatică lui Cornel Ionică. Aşadar, nu faptul că „Argeşul beleşte” îl critică pe edilul Piteştiului mă face să intervin cu din ce în ce mai multă agresivitate, ci modul absolut infect în care aceste latrine cu condeie atacă.

Acum câteva zile s-a spus despre primar că nu are diplomă şi că nu şi-a pus cv-ul pe site-ul Primăriei Municipiului Piteşti. Dacă cretinul care a scris aşa ceva ar fi fost doar prost, şi nu ticălos, ne-am fi distrat doar pe socoteala lui. Numai că jigodia în cauză a publicat de câteva ori în campanie programul electoral al lui Cornel Ionică, unde scria clar că edilul este economist, absolvent al Universităţii „Constantin Brâncoveanu”!

Acum vreo două zile, jigodiile au scris că primarul a scăpat Piteştiul din mână. Mărturisesc, am intrat imediat pe site-ul lor, aşteptându-mă să citesc despre sute de cazuri de sclavie la Piteşti, despre tone de cocaină capturate în Parcarea Muntenia, despre clanuri ţigăneşti care s-au împuşcat în Piaţa Milea etc. Ştiţi de fapt ce-a scris „Argeşul beleşte”? De ce susţin ei că primarul Cornel Ionică a pierdut controlul în Piteşti? Fiindcă un nene de la o cârciumă ar fi ocupat abuziv două locuri de parcare, în sensul că pe panourile pe care scria rezervat nu era trecut şi numărul contractului de la ADP!

Hai dă-mă dracu’!

Băi distruşilor, vouă nu vă e, mă, ruşine? Ce acuzaţii sunt astea, mă? Din cauza unor hiene ca voi a scăzut credibilitatea presei! Din cauza unor nemâncaţi şi ordinari ca voi oamenii nu mai cumpără ziare! Din cauza unor… Mă opresc totuşi aici. Aş înjura mult mai rău şi… nu merită!

Astăzi ne oprim aici cu aceşti limbrici. Cu precizarea că de data asta nu vor primi bani. Doar… UE!

D.M.D.

P.S. Am sentimentul că „Argeşul beleşte” va ajunge de râsul judeţului. Personal, promit să-i ajut din toate puterile! Corect, aferent şi corespunzător! 🙂