Hai în stradă! Să le arătăm cretinilor corporatişti că VOTUL contează, nu intrigile lui Coldea, Codruţa şi Iohannis!

0
1182

În noiembrie 2015, Klaus Werner Iohannis, Florian Coldea şi alţi nemernici grupaţi în ceea ce noi numim cu scârbă BINOMUL ne-au furat votul. Folosind în mod abject tragedia de la „Colectiv”, au determinat căderea Guvernului LEGITIM Victor Ponta şi accederea la putere a unei adunături de incompetenţi şi trădători ai interesului naţional grupaţi în Guvernul Dacian Cioloș.

Pe 11 decembrie, românii au votat din nou PSD şi ALDE. Un vot masiv. Un vot de necontestat!

Acum, aceleaşi personaje sinistre vor să ne batjocorească din nou. Folosindu-se de securişti, sorosişti şi câteva mii de corporatişti spălaţi pe creier, binomiştii încearcă să-i impună Guvernului Sorin Grindeanu agenda lor ticăloasă. Cretini şi agresivi, aceşti nenorociţi nu respectă votul românilor şi nici principiul de bază al democraţiei: majoritatea decide!

Ajunge! Aşa nu se mai poate! Nu ne putem permite să lăsăm câteva mii de decervelaţi să ne distrugă, din nou, şansa la viaţă normală. Şansa să trăim într-o ţară pe care s-o conducă cei aleşi de noi, nu fututele lor de servicii!

Hai în stradă! Hai să le arătăm noi ce înseamnă mitinguri! Ce înseamnă furia oamenilor normali atunci când cretinii şi nenorociţii se pişă pe votul lor!

Hai în stradă! Ajunge cu pasivitatea! Hai să dăm piept cu corporatiştii şi să le arătăm că Guvernul Grindeanu este al nostru, al celor care muncim, votăm, plătim impozite şi ne comportăm responsabil.

Hai în stradă! Da, să le strigăm în faţă muiştilor ăstora de la servicii că noi vrem graţiere. Pentru că puşcăriile gem de oameni închişi pe nedrept de procurori bolnavi mintal ca jegosul ăla de la Ploieşti şi de judecători ticăloşi ca ăla de la ÎCCJ cu naşul în suflet!

Hai în stradă! Să-i susţinem pe cei care au crescut pensiile, pe cei care au majorat salariile profesorilor şi medicilor, pe cei care au oferit gratuitate pe CFR studenţilor, pe cei care vor să legifereze răspunderea magistraţilor.

Hai în stradă! Doar o dată şi va fi de-ajuns. Să le demonstrăm imbecililor ăstora că, dacă te joci cu focul, te arzi! Să-i arătăm infractorului ăla cu 6 case că Parlamentul este organul suprem în orice democraţie, nu DNA şi SRI!

D.M.D.                                                                                                                

P.S. Am găsit şi un slogan frumos, demn să însoţească fotografiile „de după”: A ieşit poporul şi v-a dat omorul!