Golăneală, nesimţire, userisme: Viceprimarii Mihăilescu şi Tofan îşi sabotează şeful permanent în CL Piteşti, dar tot ei se plâng că primarul Cristian Gentea nu acceptă ca ei să-şi facă imagine pe munca salariaţilor primăriei la care ei nu-şi aduc nicio contribuţie!

0
871

Încă de la formarea Consiliului Local Piteşti, consilierii USR şi PNL au dovedit, permanent, două „calităţi”: sunt rău intenţionaţi şi duplicitari!

Concret, deşi au blocat toate proiectele de hotărâre iniţiate de primar, fără nicio motivaţie de bun-simţ (fiind vorba de hotărâri importante pentru comunitate), caută să se folosească de munca şi rezultatele edilului Cristian Gentea în toate demersurile lor politicianiste şi de imagine.

În mintea lor sărăcuţ mobilată, viceprimarii Mihai Mihăilescu şi Gelu Tofan consideră normal să nu manifeste niciun fel de colaborare în CL Piteşti, unde blochează tot ce doreşte primarul să facă pentru urbe, dar aşteaptă ca a doua zi primarul Gentea să-i ajute să-şi facă imagine pe munca echipei de la Primăria Piteşti, muncă la care nu-şi aduc nicio contribuţie!

Deşi au promis că, în calitate de viceprimari, vor colabora onest cu ȘEFUL lor, primarul Piteștiului, în interesul urbei şi al piteştenilor, cei doi politicieni de buzunar nu şi-au respectat nicio secundă nici cuvântul, nici obligaţiile de bun-simţ! Ba chiar au şi pretenţia să asiste la toate discuţiile purtate de primar cu aparatul primăriei, deşi până şi nişte indivizi certaţi cu cartea ca ei ar trebui să ştie că este atributul exclusiv al primarului Cristian Gentea convocarea oricărei şedinţe, discuţii, dezbateri, ca şi stabilirea celor care vor participa la acestea!

Tot primarul stabileşte, prin ordin, care sunt atribuţiile celor doi viceprimari. Iar în cazul lui Mihăilescu şi Tofan, unul ar trebui să fie responsabil cu spaţiile verzi, altul cu iluminatul public şi repartizarea locurilor de veci!

Lăsând gluma la o parte, ce face Mihai Mihăilescu este nesimţire curată. Seara să respingi în mod absurd, împreună cu gaşca ta de nefericiţi (dintre care unii nici nu ştiu să citească!), toate proiectele de hotărâre iniţiate de primar, iar dimineaţa următoare să te duci vesel peste primar şi să încerci să participi la o discuţie la care n-ai fost invitat! După care, evident, să te duci la unul dintre cele două site-uri care încă te mai bagă în seamă şi să te plângi că nu ai acces la şedinţe!

Acest Mihăilescu nu vrea sau nu poate să priceapă că o colaborare este o stradă cu dublu sens. Vrei să fii tratat ca şi cum ai face parte din echipa de conducere a Primăriei Piteşti, atunci comportă-te dracului ca atare şi respectă dacă vrei să fii respectat!

Primarul nu este colegul viceprimarilor. Este ȘEFUL lor! Este cel ales de piteşteni să conducă municipiul! Nu există o poziţie de egalitate decât în capul cuiva care a lucrat ani buni ca secretar(ă) la sediul USR, unde pregătea cafea şi folosea copiatorul de câte ori îi ordona ilustrul deputat fără licenţă Ionuț Moșteanu!

D.M.D.

P.S. Cum guvernanţii vor da socoteală curând pentru falimentul pe toate planurile în care au afundat România, aşa şi membrii USR şi PNL din Consiliul Local le vor da socoteală piteştenilor pentru comportamentul lor scelerat şi abuziv! Iar estimarea unui 15% făcut împreună în 2024 este una optimistă, credeţi-mă!