Frustrarea și obrăznicia vânzătorului de lubrifianți Mihai Coteț confirmă: liberalii au 9% în sondaj la Pitești pentru că… fix atâta merită!

0
525

Ieri, primarul piteștenilor, Cristian Gentea, a fost ales pentru un nou mandat de președinte al PSD Pitești. A fost un moment de sărbătoare social democrată, pentru că Gentea este cel mai performat administrator din istoria postdecembristă a municipiului Pitești. Este singurul edil care înțelege principiile unei administrații publice locale moderne, lucru care se vede cu ochiul liber în Pitești, deși primarul nu dispune de o majoritate corectă și bine intenționată în Consiliul Local.

În fine, deci ieri a fost o zi de sărbătoare, nu doar pentru primarul Cristian Gentea, dar și pentru piteșteni, care au văzut că eforturile administrative ale alesului lor au fost, încă o dată, recunoscute, apreciate și recompensate politic!

În mod normal, în astfel de momente, chiar și adversarii, până și dușmanii politici, te felicită. Nu este campanie electorală, războiul politic nu are acum, practic, nici o miză! Doar un prost ar strica o astfel de zi, vomitând fiere și insulte fără rost!

Iată că prostul a apărut! Și a lovit glorios cu mucii în fasole, așa cum numai el știe s-o facă!

Mihai Coteț este șeful PNL Pitești! Un nene care, aidoma tuturor șefuleților din organizația județeană liberală, îi datorează funcția unei femei, Alina Gorghiu, care la rândul ei, le datorează, tot ce a ajuns, celor doi bărbați superbi (dar totuși caricaturali!) Mihai Voicu și Bogdan Olteanu, care i-au făcut rodajul. În politică!

Pe cont propriu, Mihai Coteț are numai ,,eșece” în politică. N-a reușit să fie desemnat candidat PNL la Primăria Pitești, fiind umilit de Sorin Apostoliceanu, venit peste noapte din PSD. N-a reușit să fie desemnat viceprimar al Piteștiului, deși PNL și USR aveau majoritate în Consiliul Local. N-a reușit să câștige alegerile pentru funcția de președinte al PNL Pitești, fiind surclasat la vot de Gelu Tofan! Noroc cu iubibila doamnă Gorghiu, care l-a ajutat și pe el să ajungă șefuleț la urmașii Brătienilor!

Printre multe nerozii publicate ieri de Mihai Coteț pe facebook (aici fiind locul unde acest mititel om politic se dă zmeu și își ascunde impotența politică!), s-a numărat și una mare cât alcoolemia lui Florin Câțu, fostul zeu al Alinuței și al lui Coteț, în noaptea când a ajuns la pușcărie în SUA!

Zice nenea Coteț, cu bătaie la Cristian Gentea, că dacă le scoți unora partidul din C.V., nu prea mai rămâne mare lucru din ei!

Ar fi de râs, dacă tupeul care dă în nesimțire n-ar fi ceva de-a dreptul scârbos!

Băi, Coteț! Fata aia care-ți scrie ție tâmpeniile te face de râs! Rau de tot. Ia fi atent!

Cristian Gentea are un C.V. pe care unul ca tine, cu tot ajutorul Alinuței, nu-l poate obține. Nici măcar cumpăra!

Cristian Gentea a terminat Facultatea de Fizică de la București! A fost șef de promoție! Ca să înțelegi și tu, a fost fost primul din anul lui, băi liberalule! Primul dintr-o promoție de viitori savanți, că fizica e grea, nu este pentru toată lumea. Tu, Coteț, n-ai fost primul nici la nevastă-ta, ar trebui să înțelegi asta! Nu era membru PSD atunci, pentru că, ce să vezi, deșteptule care ești tu deștept, PSD nici nu exista la acea vreme!

Cristian Gentea a condus Regia Autonomă Tehnologii pentru Tehnica Nucleară (RATEN)! A scris lucrări, a participat la conferințe științifice, este cunoscut și respectat la nivel internațional. Tu vinzi lubrifianți, ‘oaie! Chiar nu pricepi? Nu vezi diferența?!

Cristian Gentea a fost ales de piteșteni primar al Piteștiului. Este și primarul tău, prin voința poporului piteștean, care are întotdeauna dreptate! Tu nici în partid n-ai reușit, măi Coteț, fără să te pitești după fusta Alinei Gorghiu, care te-a impus președinte!

În toate sondajele de opinie, primarul Cristian Gentea este creditat cu 101% șanse să obțină un al doilea mandat. Tu, băi Coteț, ieși pe locul al treilea și dacă vei candida singur! Și tu știi acest lucru, de asta ești așa nervos, agresiv, frustrat și lipsit de fair play!

PNL la Pitești are 9% intenție de vot! Aproape câți centimetri …dar hai să nu mai vorbim de asta, că iar zici că sunt rău! Totuși adevărul doare, este? Mai ales când pentru tine nu există soluții, pentru că piteștenii votează valori, nu poluții!

D.M.D.