Frătică – la fel de rudimentar, de ghiorlan şi de nesimţit!

0
522

Puşcăria nu l-a schimbat deloc:

Frătică – la fel de rudimentar, de ghiorlan şi de nesimţit!

Din punctul meu de vedere, şi spun acest lucru cu toată sila de care sunt capabil, Florin Frătică este cea mai hidoasă creatură politică din Argeş. Edilul de la Bradu a fost mereu un individ greţos, dar, de când a fost eliberat din PUȘCĂRIE, a devenit de-a dreptul insuportabil!

Etalând aceeaşi faţă de şantierist ieşit la agăţat pe centură, Frătică şi-a povestit cu tupeu aventurile de infractor aflat în curs de condamnare. Cu un tupeu incredibil, la care a asociat un rânjet tâmp, fostul preşedinte al Ligii Primarilor PDL din Argeş şi-a prezentat în ziarul lor de partid, „Obiectiv de Argeş”, memoriile de puşcăriaş.

14 aug- Florin Fratica fotoAstfel, argeşenii au putut afla că Florin Frătică, deşi umflat şi naşparliu, nu s-a abţinut de la haleală nici măcar în puşcărie, băgând în el ca spartul „fructe de mare, fazani şi pui franţuzeşti”. Mâncarea provenea din pachetele pe care infractorii le primeau săptămânal de la familii. Totuşi, din toată trăncăneala penibilă a acestui puşcăriaş eliberat pentru moment rezultă că nu avea altceva în cap decât să-şi pună burtoaca la cale: „Eu să am restricţii? Am mâncat de la fazani până la vânat şi pui franţuzeşti. Păi numai eu aveam 20% din frigider şi tot nu aveam loc unde să pun toată mâncarea! Vinerea primea pachet Vanghelie, luni era Ciupercă, preşedintele CJ Ialomiţa, miercurea îi aducea lui Radu. În săptămâna cât a stat Videanu ne-a învăţat la pui franţuzeşti, că îi aducea lui de la nu ştiu ce magazin. După ce a plecat el ne-am trimis şi noi nevestele să ne cumpere. (…) În ziua în care cineva primea pachet întindea masa cu tot ce primea. (…) Spre exemplu, unul ne aducea fazani, altul vânat, iar Radu ne ţinea numai pe fructe de mare şi calcani. La el venea cu meniu ataşat. Pe fiecare caserolă scria ce este în ea”.

În rest, o profunzime de om acest Florin Frătică. Juca table pe genuflexiuni cu Vanghelie, juca Monopoly cu Radu Mazăre, a desenat o clanţă pe interiorul uşii celulei, a făcut politică cu acelaşi Vanghelie (două genii neînţelese!), râdea ca proasta-n târg toată ziua (singur recunoaşte: „Sincer, noi râdeam toată ziua, de dimineaţa până seara”.)

Despre păreri de rău, regrete pentru milioanele pe care le-a manţocărit cu restul grupului său infracţional, niciun cuvânt! Este, vorba lui, nevinovat!

Pentru prima dată în viaţă îi facem şi noi o urare infractorului de la Bradu. Dacă tot i-a plăcut, dacă tot s-a simţit atât de bine la puşcărie, îi dorim să se întoarcă acolo cât mai grabnic şi să primească o condamnare definitivă cât mai lungă. Pentru că merită!

D.M.D.