Fix în pix ( Top, Curierul Zilei )

0
491
  • Din păcate, la „TOP” nu s-a schimbat nimic. Aceleaşi articole idioate, ştiri cretinoide şi informaţii care nu interesează pe nimeni, fără a mai vorbi că au legătură cu Argeşul pe undeva prin Miami: „Actriţa Michelle Williams are o relaţie cu scriitorul Jonathan Safran Foer”. Să moară Gibilan dacă unul din 10.000 de argeşeni ştie cine dracului sunt ăştia! Plus că povestea este megacredibilă fiind dezvăluită de… „mai multe surse citate de presa americană, informează contactmusic.com. şi tabloidul Us Weekly”! Tabloidele sunt, evident, extrem de credibile, chiar dacă cititorii lor sunt, în general, cretinoizi… Sau nu?
  • Continuăm cu aceiaşi idioţi, în aceeaşi notă imbecilă: „Iată cât de uşor îţi poţi creşte apetitul sexual: la femei, dorinţa şi apetitul sexual pot fi stimulate atât cu ajutorul alimentelor şi anumitor băuturi, cât cu (aţi mâncat un „şi”, analfabeţilor!) ajutorul miresmelor, muzicii sau prin alte metode, de efect. Află care sunt cele mai bune afrodisiace pentru femei! (…) Şampania sau vinul roşu – aromele ei fructate sau florale relaxează şi binedispun, gazul carbonic declanşat de băutură favorizează trecerea alcoolului în sânge. (…) Parfumuri cu vanilie – proprietăţile ei afrodisiace erau apreciate cum se cuvine de vechii locuitori ai Mexicului. Punctul ei forte este aroma irezistibilă, datorată compusului numit vanilină. Prepară-ţi singură parfumul: ai nevoie de un baton de vanilie tăiat pe din două şi rupt în bucăţele mici. Lasă-le la macerat, la adăpostul luminii în 15 ml ulei neutru de jojoba. După trei săptămâni, filtrează uleiul respectiv. Îl aplici în tuşe fine, acolo unde sângele palpită: după urechi, în adâncitura braţului sau a decolteului. Efectul senzual e garantat”.
  • Băi imbecililor, nu mai scăpăm, mă, dracului de voi? Voi nu sunteţi în stare trei rânduri să vă urmăriţi o idee? Aţi început cu sfaturi pentru femei, pe care le învăţaţi cum să-şi crească apetitul sexual, şi ajungeţi fără să vă daţi seama la efectul senzual provocat masculilor… E ca şi cum aţi spune: mie când mi-e foame, fluier! Plus că, de ce naiba e nevoie de atâta frăsuială? Se presupune că persoanele dintr-un cuplu se doresc şi de-abia aşteaptă să se babardească, nu-i aşa? Dacă o femeie are nevoie de băutură, arome de nu ştiu ce fel pentru a avea chef de sex cu iubitul ei, nu credeţi că ar fi cazul să-l părăsească fiindcă îl doreşte… ca pe o clismă? Apoi, e prima dată în viaţa mea când aud că vechii locuitori ai Mexicului (adică olmeci, azteci, mayaşi sau poate comanşii din Podişul Preriilor) o ardeau cu arome de vanilie şi alte alea.
  • Sincer, dacă vreodată am nevoie să fac vreun studiu despre prostie, vin la voi în redacţie şi… nu-mi mai trebuie altceva!
  • Curierul zilei” rupe tot la capitolul dezvăluiri: „Cratiţă uitată pe aragaz!”, „Nu a acordat prioritate”. Nu ştii dacă să râzi sau să-i plângi pe nefericiţi!
  • Şi în sfârşit o veste bună şi plină de farmec în acelaşi cotidian: „Începe reabilitarea în cimitirul Sf. Gheorghe”.
  • Nu încetează şi pace cu poantele lui de clasa a doua Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş: „Candidaţii PSD erau aleşi după criteriul creierului mic”. Măi Bulf, cine te-a păcălit că ai haz nu te place, mă, deloc. Plus că de fiecare dată vine şi replica, în mod sigur mult mai dibace. Uite: Şi femeile din viaţa ta au ales după criteriul chestiei mari. De aceea tu n-ai fost preferat niciodată! Ups! Adevărul doare, burticel!
  • Vezi tu, băieţii ăştia din PSD nu sunt nici ei singuri pe lume… Iar în campanie, cel care va ieşi şifonat vei fi tu. Întreabă-l pe Dragomir, ca să afli ce bine ne-am distrat cu el tura trecută…

„Ziarul de Argeş”