Fix în pix – 11 august 2015

0
385

Fix în pix

 • Vasile Blaga a fost obraznic la Piteşti: „Există câte un Pontişor în fiecare judeţ”. Taci dracu’, umflatule! Tu vorbeşti? Păi Ponta, cu toate minusurile lui, a reuşit să le redea românilor tot ce le-aţi furat voi: pensii, salarii, indemnizaţii, a redus TVA la produsele alimentare, acum reduce TVA, impozitul pe dividende etc. Ar fi bine să existe mulţi Pontişori în fiecare judeţ şi mai puţini porcuşori ca tine.
 • Băi Blaga, dar milioanele de euroi pe care eşti acuzat că le-ai primit în dosarul Microsoft? Sau crezi că am uitat ce spunea ex-ministrul Gabriel Sandu, cel care te-a dat în gât? Pe subiectul ăsta de ce nu eşti la fel de vocal? Să treacă Bica şi Iani la muncă? Corect, dar doar dacă şi tu treci la puşcărie, buldog fălcos…
 • În „Obiectiv de Argeş” limba română pare facultativă: „Pe Vanghelie l-am făcut sportiv. Jucam table pe genoflexiuni”. O mică observaţie. Se spune: GENUFLEXIUNI! (de la genunchi vine…).
 • Şi încă o chestiune, care s-ar putea să vă prindă bine în carieră, măi obiectivilor. Într-un interviu cu un om politic se foloseşte „dumneavoastră”, nu „tu”, indiferent de natura relaţiilor dintre ziarist şi politician. Dacă nu pricepeţi de ce, atunci e zadarnic să vă explic!
 • Din păcate, la „TOP” lucrurile par fără nicio şansă de vindecare: „Fantezii pentru o viaţă sexuală împlinită: Sex pe masa din bucătărie; Sex în piscină; Sex în parc; Sex în trei”. Ziarul vostru seamănă tot mai mult cu revista „La Bordel” de prin 1992! Nu sunt fantezii pentru o viaţă sexuală împlinită, ci doar visele voastre de virgini complexaţi.
 • Apropo, iată un banc din redacţia „TOP”: „Un jurnalist către un coleg: – Ai vrea să faci sex în trei? – Da, cred că mi-ar plăcea! – Atunci fugi repede acasă, poate mai apuci!”.
 • Fabulos! Aşa ceva nu există! Proşti mai mari nu ai cum să găseşti! Iată o fotografie nasoală, cu o explicaţie dementă: „Hillary Clinton s-a fotografiat cu Kim Kardasian!”. Lucrurile stau taman pe dos: panarama aia cu curu’ mare şi-a făcut un selfie cu Hillary Clinton!
 • „Argeşul” ne spune că „CTP îl poreclise pe Viorel Hrebenciuc <<Guzganul Portocaliu>>”. Aţi zbârcit-o! Porecla era alta: guzganul rozaliu!
 • „Ancheta” continuă să-l pupe în fund pe veneticul Mircea Andrei, care susţine că „Actuali primari vor candida în 2016 din partea Partidului pentru Argeş şi Muscel”. Du-te, mă, şi te culcă, piticule! Ne amintim cu toţii cum spuneai în 2012, tot în „Ancheta”, că l-ai depăşit în intenţia de vot a electoratului pe Constantin Nicolescu la Piteşti, Curtea de Argeş, Câmpulung şi Costeşti (să… trăieşti!). În realitate, a şters acela cu tine pe jos. Iar oamenii te-au tratat… după cum meriţi!
 • UNPR Argeş şi-a găsit cal de bătaie: „Mi-e teamă că interesele prinţului Charles în România sunt doar de ordin financiar”, a glăsuit senatorul Iulian Cristache. Prinţul Charles mai trebuia buşit, săracu’ de el! La câtă publicitate ne-a făcut, chiar că nu merită! Greu totuşi de crezut că un membru de frunte al Casei Regale Britanice, viitor rege al Angliei (şi deci cap al familiei regale a cărei avere se cifrează la multe miliarde de lire sterline!), vine să… facă morman în Românica!
 • În fine, putem dormi liniştiţi. UNPR veghează la… Interesul Naţional!

„Ziarul de Argeş”

14 aug-fix foto