Fii Voluntar în Orașul Tău – „Piteștiul meu curat!” – proiect al municipalității piteștene: 20 și 27 mai 2023!

0
59

De Zilele Municipiului Pitești, dăm startul unei campanii de curățenie în orașul nostru, la care îi invităm pe toți cei care doresc să se implice!

Studenți și liceeni piteșteni – Universitatea din Pitești, Universitatea „Constantin Brâncoveanu”, Asociația „Azi elevi, mâine lideri” – s-au alăturat, deja, municipalității, ca voluntari în acțiunile de ecologizare programate pentru zilele de 20 și 27 mai. Acestea se vor desfășura în intervalul orar 09:00 – 12:00, după cum urmează:

  • Sâmbătă, 20 mai: Pădurea Trivale, zona Turcești, zona Balotești-Zamfirești;
  • Sâmbătă, 27 mai: podul de peste Râul Doamnei, podul de peste râul Argeș, strada Argeșului și zona cuprinsă între strada Digului și Autostrada București – Pitești.

Cetățenii care vor să se înscrie în această activitate de voluntariat o pot face prin intermediul unui e-mail transmis pe adresa comunicare@primariapitesti.ro sau folosind codul QR de pe afiș, până la data de 18 mai 2023.

Participanții vor avea la dispoziție mănuși de protecție și materialele necesare pentru colectarea deșeurilor, vor primi veste personalizate cu logo-ul proiectului, apă și o gustare.

Proiectul face parte din campania „Curățăm România” și este finanțat de Administratia Fondului pentru Mediu.

Fii și tu voluntar în orașul tău! Participă la acțiune și hai să curățăm Piteștiul!