Execuția primarului Ion Georgescu – radiografia unui abuz strigător la cer!

0
299

Sunt lucruri imposibil de contestat în spațiul public. Printre acestea, se numără și faptul că Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni este unul dintre cei mai buni primari din România. Când scriu bun, dumneavoastră ar trebui să citiți: profesionist, eficient, corect și vizionar!

Pentru că Mioveniul a fost un fel de comună, pe care primarul Ion Georgescu a transformat-o într-un oraș de cinci stele! Peste 90% din municipiile din România nu au ce are Mioveniul: spital orășenesc construit de la ZERO, catedrală, piscină acoperită, sală a sporturilor, stadion omologat pentru Divizia Națională, piețe agroalimentare la standarde de reședință de județ, străzile asfaltate impecabil și întreținute regulat!

Ce legătură au cele de mai sus cu ce s-a întâmplat? Păi au, pentru că rezultatele unei persoane, performanțele ei profesionale, îi creionează personalitatea. Caracterul!

Ion Georgescu doarme astăzi la închisoare pentru că niște magistrați de la Tribunalul Argeș au uitat sau n-au vrut să țină cont de ce li s-a spus când erau pe băncile facultății! Nulla poena sine lege! Nici o pedeapsă nu poate fi aplicată în afara cadrului legal! Iar el, primarul Mioveniului, n-a încălcat nici o lege!

Acest lucru a fost recunoscut public de magistrați, când au declarat că presiunea opiniei publice a fost principalul motiv pentru care au decis arestarea preventivă pentru o durată de 30 de zile a primarului Ion Georgescu!

Haideți să lămurim lucrurile, pentru că opinia publică ar trebui să știe cum stau lucrurile în realitate. Televiziunile și site-urile naționale de știri și-au mințit, din nou, publicul. Au făcut-o în aceeași manieră abjectă în care ne-au obișnuit în ultimii 20 de ani, când au susținut aproape la unison toate abuzurile comise de structurile de forță în regimurile Băsescu și Iohannis!

Toate titlurile din talk – show-uri și buletinele de știri se refereau la ,,baronul de la Moveni”, ,,primarul șpăgar”, ,,mita pentru un post de chirurg” etc.

Gunoaiele din presă v-au mințit în direct, cu nerușinarea unor mercenari care prestau la comandă!

Primarul Ion Georgescu n-a primit nici o mită. Acest lucru îl știe și DNA, care nu-l acuză pe edil de luare de mită, ci de trafic de influență! Adică îl acuză de faptul că s-a implicat, din nou, într-o încercare de a aduce un alt medic la Mioveni. La spitalul său de suflet, pe care l-a ridicat pentru comunitate!

În mod normal, toți jurnaliștii care vorbesc de mită ar trebuie excluși din profesie. Dați în judecată și obligați să plătească sume uriașe, echivalente cu prejudiciul de imagine provocat unui om bun, care n-a greșit cu nimic!

La primar a venit un prieten vechi, un om pe care-l cunoștea de 30 de ani, care i-a cerut să-l ajute cu un post de chirurg pentru fata lui. Spitalul Orășenesc Mioveni are un deficit uriaș de personal, fapt pentru care primarul Ion Georgescu caută activ medici de ani de zile. Îi caută public, prin apeluri televizate și articole de presă, îi caută oferindu-le salarii bune, locuințe de serviciu, până și mese calde, doar doar spitalul pe care l-a ridicat de la zero va putea funcționa la întreaga sa capacitate.

În acest caz, n-a fost primarul după doctori, a venit un doctor la primar! Nu e absolut nici o diferență. Nu a făcut nimic în plus fața de ce a făcut în ultimii ani. Pentru locuitorii din Mioveni!

Presiunea acestor distruși care se pretind jurnaliști, dar nu respectă absolut deloc nici legea, nici dreptul la imagine, nici deontologia care le-ar interzice să mintă, să inventeze infracțiuni de care, culmea, nimeni nu este acuzat oficial în acest caz, l-a trimis pe Ion Georgescu în arest, nu vinovăția sau eventuale probe existente la dosar. Pentru că nu există nici un fel de probe care să certifice comiterea unei infracțiuni!

Ion Georgescu nu este baron local, cum susține presa națională, presă care nu cunoaște realitatea și care scrie la comandă. Tocmai de aceea a împumutat bani de la un fost coleg de serviciu, de la un om pe care l-a considerat prieten și pe care-l cunoștea de 30 de ani! Dacă nu împrumuți bani de la prieteni, de la cine naiba poți s-o faci? De la necunoscuți?! De la adversarii politici?!

Sunt câteva lucruri care ar trebui subliniate , urmând să fie dezvoltate ulterior, pentru că lupta pentru dreptate se pare că va fi lungă în cazul primarului Ion Georgescu!

În primul rând, dacă am fi avut de-a face cu ,,un șpăgar”, cum pretind televiziunile de știri și site-urile de casă ale instituțiilor represive, Georgescu ar fi avut milioane de euro, având în vedere bugetul important al Mioveniului și sutele de lucrări publice pe care le-a coordonat impecabil.

Ori Ion Georgescu are 40 000 de lei în conturi. N-are nici măcar mașină proprie, folosește una a instituției! Ia masa la restaurante modeste și mănânca meniuri de 30 de lei! Lucrează pentru locuitorii din Mioveni până la ore târzii din noapte, lucru pentru care garantez, pentru că am discutat deseori probleme administrative ale orașului la ore la care alții sunt de mult în pijamale. Uneori și în weekend, pentru că primarului Ion Georgescu nu-i stătea gândul decât la orașul său și la locuitorii lui!

Ăsta este portretul unui baron local? Nu v-ar fi rușine să vă fie, lepre de televiziune, care ați încasat sute de mii de euro de la toți corupții acestei țări: de la Elena Udrea până la Gheorghe Ștefan, de la NIRO până la Marian Vanghelie, de la Ioan Stoica (Caritas) până la Dinu Patriciu, și vă erijați acum în apărători ai banului public, din care v-ați înfruptat cu lăcomie, alături de cei care l-au prăduit!

Ce pericol public prezintă primarul din Mioveni de a primit 30 de zile de arest? Ce martori ar putea el să influențeze, din moment ce nu există martori, în afara unui denunțător care bate câmpii cu 30 000 de euro, bani pe care nu-i are și nu i-a avut niciodată, pentru că nu există în declarația lui de avere?! Ce probe ar putea să pericliteze punerea în libertate a primarului Ion Georgescu, din moment ce nu există nici o probă?!

Primarul a recunoscut: am împrumutat 10 000 de euro de la un om pe care l-am considerat prietenul meu, bani pe care de altfel i-am și restituit. Asta este declarația pe care a făcut-o și pe care și-o va menține, pentru că acesta este ADEVĂRUL!

Ați fost mințiți, cu toții, că a existat un flagrant. Evident că, în actele acuzării, nu se vorbește despre nici un flagrant, pentru că NU EXISTĂ! De asta se folosește presa națională, pentru inducerea în eroare a opiniei publice!

Nici un jurnalist nu vorbește despre dosarul penal pe care l-a avut (și care probabil a fost închis!) Valerică Nicolae la DNA Serviciul Teritorial Pitești! Asta deși mai multe săptămânale argeșene l-au prezentat pe larg acum câțiva ani!

Primarul Ion Georgescu nu se bucură de prezumția de nevinovăție care, în cazul lui, este întărită de lipsa oricăror probe care să-l incrimineze!

Interceptările ambientale? În nici una dintre ele, primarul Ion Georgescu nu vorbește despre bani. Ba chiar se aude foarte clar, când milițianul Valerică îi spune că-i aduce el 20 000 de euro, pe lângă cei 10 000 deja ÎMPRUMUTAȚI, cum Georgescu îi spune că el n-a cerut niciodată nimănui nimic! Singurul care vorbește de bani, care se milogește să aducă bani, care aduce vorba de bani și vorbește singur de bani este Valerică Nicolae, care ar trebui arestat IERI pentru tentativă EȘUATĂ de dare de mită!

Mai mult, se va efectua o expertiză a tuturor înregistrărilor ambientale, pentru că există o mare suspiciune că acestea au fost puternic ,,prelucrate”. În sensul că una s-a spus și alta s-a depus la dosar!

Revenim! Pentru dreptate!

D.M.D.