Exclusivitate: Tâlhărie liberală fără precedent – Echipa Alinei Gorghiu încearcă să-și asume, cu nesimțire, realizările liderilor PSD Argeș!

0
672

Argeșenii sancționează dur golănia liberală, PNL fiind creditat cu 9% din voturi, dacă alegerile ar avea loc mâine!

PNL Argeș a fost lovit, de la înscăunarea amazoanei Alina Gorghiu, de o epidemie gravă. Unul după altul, toți liberalii cu funcție și expunere publică au devenit bipolari. Dar este vorba de o variantă a bipolarismului tangentă unui cretinism agresiv, care le provoacă ieșiri publice contradictorii. Și extrem de tembele, firește!

Când vine vorba de Consiliul Județean Argeș și de Primăria Municipiul Pitești, ambele instituții conduse de lideri social democrați de marcă, cu rezultate vizibile, pe alocuri chiar entuziasmante (o să explic imediat de ce, ca să nu mă înjure în lipsă, pe net, lătrăii eroici ai Salteluței!), liberalii au adoptat o strategie ușor tâmpită.

Spre exemplu : găsesc un drumuleț de câțiva kilometri pe la Sălătrucu sau aiurea care nu este în cea mai bună stare și pac, umplu netul cu fotografii. Vina, automat, este atribuită Consiliului Județean care, zic nătărăii cu Alinuța în suflet, n-a asfaltat toate drumurile din județ. Faptul că ar fi necesari sute de milioane de euro pentru mega-asfaltarea Argeșului nu pare să-i intereseze pe acești lătrăi isterici, care-i fac pe Brătieni să plângă de rușine în morminte.

Faptul că, în ultimii doi ani, echipa președintelui Ion Mînzînă a realizat investiții colosale în infrastructura județului, de asemenea nu pare să-i impresioneze pe aliații PSD la guvernare. De aici și vorba social democrată ,,Apără-mă Doamne de aliații ticăloși din PNL, că de dușmani ne apărăm singuri!”

În schimb, toate realizările echipei ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, cum ar fi lucrările la Autostrada Pitești – Sibiu, lucrările la drumul expres Pitești – Craiova, deschiderea prelungită a Transfăgărășanului etc., sunt confiscate de PNL Argeș și atribuite influenței unui secretar de stat și Alinei Gorghiu!

Normal că râd și curcile de ei, iar argeșenii îi creditează cu un spectaculos 9% intenție de vot în ultimul sondaj de opinie, semn că în 2024 nu vor fi învinși în alegeri de PSD, ci vor fi călcați în picioare, zdrobiți, umiliți electoral! Pentru că proștii cu gura mare, nesimțiții cu tupeu nu plac nimănui și, în consecință, vor primi plăcuțe suedeze de la argeșeni, nu voturi!

La fel stau lucrurile și la Pitești! Primarul Cristian Gentea și echipa sa se confruntă cu o tentativă publică de jaf din partea liberalilor. Sala Sporturilor, Stadionul Nicolae Dobrin, investițiile spectaculoase în transportul metropolitan, precum și multe alte investiții sau proiecte de investiții care se vor concretiza în următorii doi ani, sunt prezentate cu nesimțire bolnavă de către liberali ca fiind ale lor. În schimb, orice gropiță, orice băncuță ruptă de cine știe de idiot suferind de sindromul PNL – Câțu ( a se citi DROGAT!) sau aflându-se în starea PNL – Orban ( a se citi BEAT MUCI!) este musai vina administrației Gentea.

Este evident că piteștenii nu cred așa ceva, dar tentativa de manipulare a opinie publice și încercarea liberalilor de a fura realizări care nu le aparțin sunt deranjante! Și trebuie sancționate la fel de public! Tot public ar trebui să se spună că, la ultima rectificare bugetară, atât PNL cât și USR nu au adus un leu la Pitești!  Pentru că nu le pasă! Pentru că în afară de vorbe, de demagogie jegoasă și dorința de a-i păcăli pe piteșteni pentru a le fura votul, liberalii și aliați lor de la Pitești, useriștii, nu dau o ceapă degerată pe comunitatea noastră!

În încheierea acestei palme mediatice (care a avut alt rol decât cel cu care este obișnuită doamna liberalismului argeșean și a foștilor vicepreședinți din Biroul Național al PNL!), revin la faptul că am apreciat realizările președintelui CJ Argeș, Ion Mînzînă și primarului municipiului Pitești, Cristian Gentea, drept entuziasmante. Iată de ce:

Deși fondurile de care dispune CJ Argeș sunt complet insuficiente, programul de asfaltări din ultimii doi ani nu are precedent! De asemenea, s-au făcut investiții de multe milioane de euro în SĂNĂTATE, fiind ridicată inclusiv o aripă nouă a Spitalului Județean de Urgență Pitești. Nu mai vorbim de modernizarea Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul de Pediatrie și de investițiile masive în aparatură medicală și mobilier pentru unitățile spitalicești!

Încă și mai important este însă faptul că, pentru prima dată în istoria Argeșului, județul nostru nu mai face parte din grupul vesel al ultimelor 10 la capitolul alocărilor de fonduri, fiind în primele 5- 6 județe la capitolul sumelor atrase prin PNRR! Este o mega realizare, pe care doar niște nesimțiți cu Alinuța în suflet nu sunt în stare să o recunoască!

La Pitești, lucrurile stau la fel de bine!

Avem o sală a sporturilor ultramodernă și vom avea cel mai nou și modern stadion din România! Avem transport metropolitan care a transformat municipiul în centrul unei zone cu aproape 250 000 de locuitori. Avem autobuze electrice și un program de asfaltare ambițios. Avem investiții enorme derulate de Apă Canal 2000 SA Pitești pentru creșterea calității vieții piteștenilor, ca și un program de îngropare a ptatformelor de gunoi ( al containerelor , mai precis!) care și el va crește nivelul de confort vizual și olfactiv al locuitorilor frumosului nostru oraș!

Și mai este ceva ce trebuie evidențiat, subliniat, lăudat la Pitești! Pentru prima dată în istoria acestui municipiu, cineva a îndrăzit să lovească în mafia imobiliară! Primarul Cristian Gentea a blocat o serie construcții ilegale, a demarat procedurile legale pentru demolarea acestora și a determinat intervenția organelor abilitate ale statului pentru tragerea la răspundere a celor vinovați!

Tot datorită primarului Gentea, FC Argeș a renăscut ca pasărea Phoenix și a ajuns acolo unde îi era locul, în prima divizie! În curând, va juca pe un stadion fabulos și va avea șansa să readucă trofeul Superligii la Pitești, în onoarea marelui nostru Nicolae Dobrin!

Așa stând lucrurile, este cumva justificată turbarea marionetelor doamnei Alina Gorghiu, păpușa voodoo a PNL Argeș. Liderii PSD fac treabă, în timp ce liberalii se mulțumesc să facă zarvă!

Dar dacă atât s-a putut!

D.M.D.