Exclusivitate PAM-PAM! Argentina Culcuş – urmărită penal pentru abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals!

0
1137

31 mai Argentina urmarita 1Argentina Culcuş este personajul cel mai penibil din actuala campanie electorală! Până şi Dănuţ Dinu, miliţianul care se fotografia în chiloţi călărit de nevastă, n-a avut nicio şansă în faţa doamnei Culcuş! Argentina… uber alles!

De fapt, Argentina de la Mioveni a rupt gura târgului cu inteligenţa ei ascuţită atunci când a participat singură la concursul pentru şefia Centrului Cultural Mioveni şi a ieşit pe locul doi. Adică nu a reuşit să ia nota 7, motiv pentru care a făcut la propriu spume la gură şi a terorizat comisia de examinare. Bieţii oameni au fost categorici în… unanimitatea lor: Argentina Culcuş este mult peste Leana Pârţag! Şi chiar peste sirena lui Vasile Roaită dacă-şi pune în cap. Sau dacă-şi pune fustele în cap!

Povestea acestei femei fără charismă şi cu calităţi inexistente a fost, încă de la început, o glumă proastă. Intrarea ei într-un partid de 1%, PAM, cu un lider pe care argeşenii îl urăsc (veneticul Mircea Andrei, fost senator PDL de Dâmboviţa!), a fost un gest de o stupiditate greu de egalat.

A urmat decizia de a candida la Primăria Mioveni. Şi ea o decizie stupidă, pentru că să te angajezi într-o competiţie electorală când ai zero şanse să câştigi este o dovadă de inteligenţă foarte limitată!31 mai Argentina urmarita 2

Sloganul electoral ales, „Mioveni, numele tău este Argentina!”, a fost următorul nivel al prostiei militante care domneşte la Partidul pentru Argeş şi Muscel, o bandă de penali şi puşcăriabili din care se evidenţia, până mai ieri, Florin Frătică, infractorul de la Primăria Bradu. (După cum veţi vedea însă, Frătică nu este singurul cu probleme penale la PAM!) Revenind la sloganul penibil al doamnei Culcuş, şi acum, la mai bine de o lună de la lansarea lui în media, încă se râde cu poftă, Antena 3 dându-l exemplu de prostie chiar duminica trecută!

A urmat povestea cu domiciliul fals de pe buletin… Incredibil, dar adevărat, madam Culcuş a prezentat la Biroul Electoral un act de identitate în care figura că are domiciliul într-un apartament vândut încă din 2012! Chiar dacă într-un final i s-a permis să candideze (deşi cu încălcarea legii!), tot Mioveniul a aflat că Argentina de la PAM vrea să fie primar, dar nu respectă legea care te obligă să-ţi schimbi actul de identitate imediat ce ţi-ai schimbat domiciliul! Probabil şi de aici i se va trage scorul electoral de 0,9% pe care-l va obţine într-un scenariu optimist, având în vedere că locuitorii din Mioveni iubesc oamenii cinstiţi şi corecţi, nu ţaţele tupeiste care cred că lor legea nu li se aplică!

Zilele trecute, probabil chinuită de menopauză, Argentina Culcuş a devenit, din nou, isterică, lansând îndemnuri pentru electoratul din Argeş: „NU votaţi puşcăriabili!” (cu alte cuvinte, nu votaţi PAM, refugiul infractorilor şi penalilor din Argeş! – n.red.).

Ştiţi ce? Alde Culcuş avea dreptate! Locuitorii Mioveniului nu trebuie să voteze PUŞCĂRIABILA!!!!!

„Ziarul de Argeş” vă prezintă astăzi, în exclusivitate, dovada ireFUTABILĂ (Argentina, nu te entuziasma, chiar dacă îţi sună familiar, nu este ce crezi!) că în PAM-ul lui Mircea Andrei nu sunt doar penali, ci şi (cel puţin!) o PENALĂ! Sau o puşcăriabilă, aşa cum îi place doamnei Culcuş să spună!

Chiar de Ziua Femeii, pe 8 Martie 2016, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Biroul de Investigare a Criminalităţii la Regimul Fondurilor Publice şi a Corupţiei din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş a decis în ceea ce o priveşte pe Argentina Culcuş începerea urmăririi penale pentru infracţiunile de abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, fapte prevăzute şi pedepsite de articolul 297, alin. 1, articolul 322 şi articolul 323 din Codul Penal.31 mai Argentina urmarita 3

Organele de cercetare penală i-au solicitat deja Primăriei Oraşului Mioveni „materialul de control întocmit de Curtea de Conturi a României – Camera de Conturi Argeş şi Primăria Oraşului Mioveni pentru anul 2015 cu privire la activitatea financiară a Centrului Cultural Mioveni”.

Ups! Păi ce-ai făcut, mă Argentina mă? În loc de „Mioveni, numele tău e Argentina” vom auzi curând „Colibaşi, tu vei fi gazda Argentinei”? Aşa ceva?

Cred că e clar pentru toată lumea: ca de obicei, hoţul a strigat tare hoţii! Numai că, de data asta, la Mioveni nu a crezut-o nimeni!

D.M.D.