Exclusivitate: Comisarul șef Petra Roberto a picat testarea psihologică la concursul pentru funcția de adjunct al comandantului Poliției Mioveni!

0
418

Săptămâna trecută au demarat probele pentru ocuparea postului de adjunct al comandantului Poliției Mioveni! Funcția este vizată de nu mai puțin de 12 polițiști argeșeni, semn că Mioveniul a fost și continuă să fie ceva deosebit pentru mulți ,,băieți deștepți” din IPJ Argeș.

Vă anunțăm în exclusivitate că, din cei 12, 3 polițiști au picat testarea psihologică, lucru nemaiîntâlnit până astăzi!

Printre cei 3 aspiranți la funcția de adjunct la comanda Poliției Mioveni care n-au reușit să treacă o banală testare psihologică se numără și comisarul șef Petra Roberto, actualmente polițist la Serviciul Ordine Publică din cadrul IPJ Argeș.

Am remarcat acest nume pentru că Petra Roberto a mai lucrat în cadrul Poliției Mioveni acum câțiva ani, fiind îndepărtat cu scandal, tot din cauza unei verificări psihologice căreia nu i-a putut face față. Atunci i s-a suspendat dreptul de a purta armament pe o perioadă de 6 luni. Inspectorul șef al IPJ Argeș de la acea vreme, Tudorel Pieleanu, i-a cerut chiar, din informațiile noastre, să efectueze un examen psihiatric la Spitalul Militar. Examen care n-a mai avut loc, din cauza refuzului comisarului șef Petra Roberto și a faptului că, în scurt timp, Pieleanu a părăsit comanda IPJ Argeș.

Surse din cadrul IPJ Argeș susțin că Petra Roberto este pila comisarului șef Gabriel Gherghe, actualul adjunct al IPJ Argeș. Faptul că Gherghe îl consideră talentat la scris (?!) pentru comisarul șef Petra Roberto (care încalcă statutul de polițist prin fel de fel de postări injurioase la adresa unor colegi polițiști și a unor reprezentanți ai administrației publice locale!) îl face pe adjunctul IPJ Argeș responsabil direct pentru tot ce comite pe facebook subordonatul său! Nu în sens juridic firește, dar nu doar Pertra Robert poate scrie cu subînțeles(uri)!

Momentan, comisarul șef Petra Robert a contestat decizia prin care a fost declarat inapt din punct de vedere psihologic pentru a ocupa funcția de adjuct la comanda Poliției Mioveni. Sperăm că arma secretă a d-lui Gabriel Gherghe, psihologul Zane, nu va fi activată!

D.M.D.