Elena Iagăr, groparul PNL Argeș la alegerile din 9 iunie, a demisionat doar pe facebook, nu și în realitate!

0
150

Luni, Elena Iagăr, manager la Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș, și-a anunțat pe facebook demisia din funcție.

Recunosc că, personal, am fost șocat. O cunosc aproape de pe vremea în care era preoteasă și, creștinește, a fugit cu un pulărău, Mircea Mărgărit, de care s-a amorezat! Au scos împreună un cotidian, ,,Schimbul Trei”, care a eșuat mai ceva ca PNL Argeș la vot! A urmat o perioadă spectaculoasă, de balamuc, babardeli, capsatoare aruncate în capul amanților care o înșelau cu femei frumoase și sexoase prin Dubai sau aiurea etc.

Elena Iagăr mi s-a părut mereu orice, numai o femeie asumată nu. O femeie de cuvânt? Niciodată!

Nu m-am înșelat! Elena Iagăr n-a demisionat din funcție, pentru că nu și-a depus nici o demisie. A făcut doar valuri pe facebook, ca să pară și ea o femeie puternică, care pleacă din funcție după ce a supt-o la vot, politic vreau să spun!

Deci n-a demisionat, rămâne în continuare să se facă de căcat!

Între timp, Miss Autopsia, o altă mlădiță a liberalismului putred, a supralicitat și i-a cerut Elenei Iagăr să plece și din PNL, nu doar de la conducerea Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș!

Miss Autopsia, elegantă în exprimare ca un closet care refulează, i-a atras atenția Elenei Iagăr că face liberalismul de râs, că e vai de curul ei când pozează în strateg electoral (peste tot unde s-a implicat Elena Iagăr : alegerile pentru CJ Argeș, pentru primăriile Mioveni, Bradu, Albota etc. s-au terminat dezastruos pentru liberali!), încheind cu o constatare elegantă și rafinată : Iagăr e o nespălată!

Acum, e greu s-o contrazici pe Miss Autopsia. Ea fost amica Elenei Iagăr și a avut ocazia să o adulmece / miroasă în toată plenitudinea descompunerii ei. Așteptăm totuși clarificări suplimentare de la Lavinia Năstase, pentru că ea pare specialistă la capitolul jeg și jegoase!

Momentan, Elena Iagăr este mincinoasă! N-a demisionat, deși s-a lăudat pe facebook că pleacă. Cumva, a fost la fel de sinceră ca atunci când se jura că este o mare speranță a managementului cultural argeșean și că a organizat ,,sute de evenimente culturale de anvergură!  Sau când anunța că Alin Călinescu va câștiga triumfător alegerile de la Mioveni, pentru că-l știe ea și-l cunoaște cât e de tare!

Cu privire la cariera profesională a Elenei Iagăr, aici există o latură penală care trebuie dezgropată! A tocat bani, a plătit oameni de la care a primit diplome și recunoaștere, ba chiar și-a plătit, cu manta, până și amorezul ofilit! Astea însă sunt deja certitudini, despre care vom vorbi pe larg, și noi și procurorii!

Despre talentul de strateg electoral al Elenei Iagăr și al partenerului ei trist, leneș și complet netalentat, nu mai are rost să discutăm, pentru că toți s-au convins că avem de-a face cu niște panarame de consultanți, incompetenți și penibili, care au distrus campanii și bugete liberale. (Asta e bine!)

În final, o dezvăluire în premieră : mai mulți primari, înjurați de Iagăr din senin în campania electorală de-abia încheiată, intenționează să întrerupă orice colaborare cu Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș, cât timp instituția va fi condusă de această flatulență politică liberală! Bravo lor!

D.M.D.