Echipa PSD, în mijlocul gospodarilor din Hârtiești!

0
82

Echipa PSD Argeș a fost ieri din nou în mijlocul cetățenilor comunei Hârtiești, de această dată în zi de mare sărbătoare.

Între 7 și 9 iulie, Primăria Hârtiești a organizat  Zilele Comunei și cea de-a III-a ediție a Târgului de Marină, în cadrul căruia caii de rasă au fost vedetele manifestării.

Sărbătoarea este prilejuită de împlinirea a 548 de ani de la prima atestare documentară a localității.

Nu au lipsit muzica și voia bună, iar mai multe cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă au fost premiate de primarul Cosmin Ștefan care, la rându-i, a primit o diplomă din partea Consiliului Județean Argeș.

Din echipa PSD au făcut parte Ion Georgescu – primar al orașului Mioveni, prim-vicepreședinte PSD Argeș, deputatul Pavelescu Nicolae – vicepreședinte PSD Argeș, primarul comunei Boteni Vasile Leau – vicepreședinte PSD Argeș, primarul Liviu Poșircă de la Vulturești, viceprimarul Ciprian Țurlea din Mioveni, consilierii județeni Ramona Nițoiu, Marilena Ionescu, Monalisa Ioniță, Vasile Negoescu, Aurel Iacșa și Bogdan Bălan, directorul economic ABAAV Octavian Tănăsescu, consilierii locali din Mioveni Ion Baranga și Nicolae Banu, precum și secretarii tehnici Andreea Călinescu și Valerică Tănase.

La mulți ani, Hârtiești!