După ce a ţinut-o ani buni angajată ilegal la ADR Sud Muntenia, Constantin Nicolescu vrea acum să-şi instaleze marioneta, Maria Dinu, la şefia PSD Argeş pentru a-şi trimite ginerele în Camera Deputaţilor!

0
362

Hai să lămurim lucrurile, tranşant şi fără cuvinte în plus!

Constantin Nicolescu a primit de la PSD mult mai mult decât i-a oferit partidului. Mult mai mult! A fost numit prefect imediat după ce a intrat în rândurile social-democraţilor argeşeni. Apoi a ajuns senator, preşedinte al Comisiei de Control a Serviciului de Informaţii Externe, apoi a ocupat de două ori funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş. A făcut şi bune, şi rele, cert este că a plecat din funcţie direct la PUȘCĂRIE!

Maria Dinu este umbra lui. Preşul de la uşa lui Nicolescu. Este gura prin care fostul şef al PSD Argeş îşi făcea nevoile. Auzite! Dacă Maria Dinu ar ajunge preşedinte la PSD Argeş, controlul organizaţiei i-ar reveni unui om pe care judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-au condamnat la 7,8 ani de ÎNCHISOARE. Doar vârsta şi sănătatea precară l-au făcut să iasă din celulă după aproape doi ani!

Cei care susţin că Nicolescu nu este amestecat în puciul ordinar, infect, prin care un grup de rataţi şi puşcăriabili încearcă să deturneze PSD Argeş, vă mint, dragi pesediști! Personal am discutat cu Constantin Nicolescu la sediul IATSA Bascov şi mi-a spus că intenţionează să preia controlul organizaţiei judeţene a PSD. Avea chiar şi candidat pentru funcţia de primar al municipiului Piteşti, în persoana altei puşlamale ordinare care a trădat PSD în favoarea Pro România, fostul şef al ANPC Bogdan Pandelică. I-am spus atunci lui Constantin Nicolescu că Pandelică nu doar că nu va fi în veci candidatul PSD Piteşti la funcţia de primar, dar nu va fi niciodată reprimit în partid. I-am spus că o candidatură pentru funcţia de edil al Piteștiului va fi stabilită de comun acord de către preşedintele social-democraţilor piteşteni, Cristian Gentea, şi actualul primar al Piteștiului, Cornel Ionică, şi va fi supusă aprobării organizaţiei municipale. Zilele când Constantin Nicolescu numea în funcţii şi pe liste pe cine dorea el au apus pentru totdeauna în partid!

Gaşca lui Nicolescu vă minte şi vă desconsideră, aşa cum a făcut-o întotdeauna. În fruntea ei este un condamnat penal recidivist, sărit de 75 de ani. Alături de el sunt câţiva baroni locali de vârstă apropiată, toţi nişte mafioţi locali celebri pe care argeşenii îi detestă. Tot lângă el se află, din câte ştim, cel care i-a luat locul lui Nicolescu devenind cel mai cunoscut PENAL al Argeşului.

Pentru PSD Argeş Maria Dinu nu există! Nu este membru de partid cu acte în regulă, ea neactivând în nicio organizaţie. A fost vârâtă fraudulos în PSD de Nicolescu acum mulţi ani, dar nu şi-a plătit niciodată cotizaţia şi nici nu s-a implicat politic absolut deloc în ultimii 10 ani! În anii ăştia, ea a lucrat pentru PDL, pentru PNL, pentru PMP, unde a ajutat la lovirea mişelească a candidaţilor PSD!

Când a ajuns preşedinte al CJ Argeş, Florin Tecău a descoperit cu uimire că Maria Dinu, cea care stătea permanent în secretariatul CJ Argeş, nici măcar nu lucra în instituţie şi nici nu era angajată pe post de consilier personal al preşedintelui Constantin Nicolescu. Ea lucra la Agenţia de Dezvoltare Regională 3 Sud Muntenia! Era o ilegalitate cât sediul CJ de mare! Situaţia a rămas cumva în aer, deşi n-ar fi trebuit!

Susţinătorii Mariei Dinu din presă sunt cei pe mâna cărora a dat bugetul de publicitate al CJ Argeş. Sunt cei care au distrus, din punct de vedere mediatic, campania electorală a PSD la alegerile europarlamentare, prin nepricepere, ineficienţă sau sabotaj. Sunt cei care au nevoie de PSD ca s-o frece în continuare deontologic pe banii din cotizaţii ai social-democraţilor argeşeni. Hai sictir, în plm de viermi care sunteţi voi viermi!

Ei sunt oamenii noi din PSD? Constantin Nicolescu, Dorin Mărășoiu, Gheorghiţă Boțârcă, Gheorghe Marin, Dumitru Tudosoiu? Pe bune? Media lor de vârstă este 60 de ani!

Vor ei redresarea PSD Argeş? Niciodată!

Nicolescu vrea să-şi pună ginerele, pe Mircea Şerban, cap de listă la deputaţi, Boțârcă vrea să-i lase Primăria Topoloveni băiatului său, Dorin Mărășoiu vrea să ajungă primar la Călinești etc.

Maria Dinu nu vrea nimic. Doar să ocupe în continuare un post foarte bine plătit de bugetar, având în vedere că toată viaţa ei n-a făcut altceva. Să sperăm însă că de luni nu va mai fi administratorul judeţului!

Ion Mînzînă reprezintă singura soluţie câştigătoare pentru PSD Argeş. Susţinut de Cristian Gentea şi Ion Georgescu, adică de PSD Piteşti şi PSD Mioveni, susţinut de zeci de primari din sudul şi centrul judeţului, susţinut de parlamentarii PSD Argeş şi de organizaţii care reprezintă peste 70% din totalul membrilor filialei, Mînzînă poate câştiga cu PSD Argeş alegerile locale pentru Consiliul Judeţean Argeş, aşa cum le-a câştigat de fiecare dată cu echipa din sudul judeţului pe care o coordonează de peste 10 ani!

Mâine, delegaţii la Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri a PSD Argeş au şansa să scape, o dată pentru totdeauna, de trecut. Să le arate argeşenilor că sunt un partid modern, care a rupt-o cu trecutul de tristă amintire şi care s-a eliberat, în sfârşit, de fantoma condamnatului PENAL la 7,8 ani de ÎNCHISOARE, Constantin Nicolescu!

Ion Mînzînă va fi preşedinte la PSD Argeş. Nu doar pentru că trebuie, ci şi pentru că este inevitabil!

D.M.D.