Dumitru Tudosoiu, inspector școlar general, vicepreședinte PSD Argeș: Este nevoie urgent de soluții care să readucă școala la normal!

0
110

Încheierea grevei generale din Educație este prioritară, iar niciun efort în acest sens nu este prea mare. Reluarea cursurilor în toate școlile este esențială, iar după rundele de discuții cu sindicatele din weekend președintele PSD Marcel Ciolacu continuă seria întâlnirilor cu reprezentanții elevilor și ai părinților.

Este prevăzută și o o nouă rundă de dialog cu liderii sindicali din Educație, făcându-se eforturi pentru găsirea soluțiilor care să pună punct grevei.

Atrag însă atenția că dreptul constituțional al profesorilor de a protesta și de a face grevă nu trebuie să afecteze dreptul constituțional al elevilor la educație!

Sunt însă și cadre didactice care consideră greva tardivă și nedreaptă pentru elevi; tocmai de aceea au ales să continue pregătirea, mai ales cu copiii care au examene. Ei merită toată aprecierea!

Este nevoie urgent de soluții care să readucă școala la normal!

PSD înțelege problemele și este deschis pentru dialog pentru a se ajunge la o soluție responsabilă pentru toate părțile!