Direcția Corp Control, Integritate și Anticorupție din cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor trimite inspectori să controleze afacerile lui Armand Chiriloiu cu cabanele Direcției Silvice Argeș!

0
155

Avem amănunte interesante despre cazul directorului Direcției Silvice Argeș, Armand Chiriloiu.

Potrivit adresei cu nr. 3344 / 13 -11-2023 emisă de  Direcția Corp Control, Integritate și Anticorupție din cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, am fost informați că sesizările nr. 10620 / 13 -11- 2022 și 25013 / 8-06-2023 sunt date în lucru.

Sesizarea nr. 10620 / 13 -11- 2022, cu privire la exploatarea ilegală de către Armand Chiriloiu și Direcția Silvică Argeș a cabanelor Mozacu, Nucșoara, Valea Iașiului și Valea cu Pești, unde se organizează petreceri, chefuri, majorate, curvăsării etc, fără să fie achitată contravaloarea închirierii cabanelor (ne referim aici la contravaloarea REALĂ!) va fi investigată de inspectorii Direcției Corp Control, Integritate și Anticorupție cu prilejul controlului tematic care va demara în perioada următoare la nivelul Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva. Există nume, date, declarații, politicieni, milițieni, jurnaliști etc. care au folosit fără să plătească în mod adecvat bunurile statului, totul funcționând ca o adevărată Cosa Nostra de care protecția căruia se bucură, drept recompensă, directorul Armand Chiriloiu!

Sesizarea cu nr. 25013 / 8-06-2023, prin care un avertizor de integritate bine intenționat a sesizat o serie de aspecte deosebit de grave ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, condus la acea vreme de Tanczos Barna, a fost transmisă deja pentru analiză Agenției Naționale pentru Administrare Fiscală, de unde va ajunge la procurori, având în vedere că toate aspectele semnalate se confirmă!

În zilele următoare, vom mai prezenta două dosare penale în care directorul Direcției Silvice Argeș, Armand Chiriloiu, este cercetat penal sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni grave și complexe.

Tot atunci, vom analiza modul penibil în care se apără același don Armando de acuzațiile aduse de presa vrânceană ( Gazeta de perete!) că a participat la o petrecere deocheată, cu sex pe bani, alături de omologul său din Vrancea, la o fostă vilă a lui Ceaușescu de la Soveja!

D.M.D.