Deși este cercetat în 3 noi dosare penale, protecția PNL îl scapă de anchetă pe Armand Chiriloiu în scandalul orgiilor sexuale de la Cabana lui Ceaușescu de la Soveja!

0
158

Revenim astăzi cu dovada faptului că directorul Direcției Silvice Argeș, Armand Chiriloiu, este cercetat în mai multe dosare penale, atât la nivel local, cât și la nivel central.

Primul dintre acestea este dosarul nr. 4061/p/2022, lucrare în care este investigat sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni, printre care și evaziune fiscală. Tot aici, magistrații anchetează dispariția celor 3000 de metri cubi de cherestea de brad de la SECȚIA DE PRELUCRARE LEMN DOMNEȘTI, un prejudiciu fabulos, care nu a fost acoperit nici până astăzi!

Un al doilea dosar este cel cu nr. 4062/p/2022, dosar în care Armand Chiriloiu și soția lui, Alina Chiriloiu, sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu, cu privire la folosirea unei mașini de serviciu de către Alina Chiriloiu (inginer silvic la Ocolul Silvic Pitești) cu încălcarea normelor legale : sute de ordine de deplasare nesemnate, decontarea nejustificată de combustibil etc.

Ambele dosare sunt instrumentate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești!

Mai mult, începând din vara acestui an, don Armando este cercetat penal și pentru fals și uz de fals, într-un dosar penal deschis la București, asupra căruia vom reveni cu amănunte spectaculoase. Directorul Direcției Silvice Argeș va da socoteală pentru folosirea în instanță a unei adrese false, chipurile emisă de RNP Romsilva, cu ajutorul căreia a avut câștig de cauză în cadrul mai multor procese civile!

Cu toate că este cel mai controversat director de instituție din România, Armand Chiriloiu este menținut în funcție de PNL cu orice preț. A fost de neatins sub trei premieri liberali, Ludovic Orban, Florin Cîțu și Nicolae Ciucă, a fost protejat de fostul ministru liberal Costel Alexe și de actualul ministru liberal Mircea Fechet, este amic de chefuri și partener de vânătoare cu senatorul PNL de Argeș Ion (Iani) Popa și beneficiază de susținerea prefectului PNL Radu Perianu ( care nu l-a criticat nici măcar o dată în ultimii 3 ani!)!

Ca să vă dați seama la ce nivel funcționează protecția PNL pentru Armand Chiriloiu, vă aducem aminte că, pe 1 octombrie, publicația vrânceană Gazeta de Perete a dezvăluit că directorului Armand Chiriloiu îi place să preacurvească:

„Orgii în fosta vilă a lui Ceauşescu de la Soveja, cu protagonişti din zona silvică!

Protagoniștii, șeful Direcției Silvice Vrancea, Lucian Zanfir, directorul Direcției Silvice Argeș, Armand Chiriloiu și câțiva angajați din Ocolul Silvic Soveja. Ispita fiind o tânără din judeţul Buzău, angajată la Spitalul Municipal din Buzău și adusă pe meleaguri mioritice de către un interlop, zis “Făcăleț”, tot din Buzău.

„Nefăcuta” s-a produs joi seară pe când cei sosiți la vânătoare le-a fost servită și ispita, din care s-au ”înfruptat” atât actualul director al Direcției Silvice Vrancea, Lucian Zanfir, cât și omologul său, nimeni altul decât Armand Chiriloiu, directorul Direcției Silvice Argeș, cunoscut de către apropiați ca având astfel de vicii.

Tânăra ispită s-a arătat indignată de faptul că actualul director, Lucian Zanfir, gazda, nu a fost destul de generos, având în vedere că are o funcție destul de importantă, iar veniturile sunt pe măsură. Directorașul nostru, pentru serviciile prestate, nu a plătit decât suma de 300 de lei brunetei voluptoase care sosise să le țină companie. “Ce fel de director este ăsta? A dat numai 300 de lei, frate!!!”, ar fi spus tânăra.

Cum credeți că s-a rezolvat acest scandal? Pur și simplu, Chiriloiu a declarat că el n-a fost acolo!

Ați mai pomenit așa ceva? Conducerea RNP Romsilva n-a trimis o comisie să investigheze acuzațiile, ministrul PNL al Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, n-a trimis inspectori de integritate să verifice dacă don Armando a dat sau nu la buci în cabana statului, procurorii nu au descins peste futăcioșii noștri să-i ancheteze pentru abuz în serviciu și pentru oferirea de bani pentru sex!

Prezumția de nevinovăție?! Categoric că ea există și trebuie respectată cu strictețe. Noi n-am spus că Armand Chiriloiu trebuia dat afară sau arestat. Ci doar că se impunea o anchetă penală și o cercetare disciplinară!

Ziarul vrâncean n-a scris că unul, Chiriloiu, de la Argeș, a petrecut cu o gagică la o cabană. Asta putea fi un zvon, un cancan, o bârfă! Ziarul a publicat locația exactă, numele participanților la orgie, date suficiente de identificare a prostituatei de lux, suma primită de aceasta pentru serviciile prestate etc. Este o anchetă de presă, care merita atenție și din partea procurorilor, și din partea RNP Romsilva, și din partea ministrului PNL Mircea Fechet, actualul protector al lui Armand Chiriloiu!

Având în vedere aceste lucruri, vom sesiza noi toate cele trei instituții pomenite mai sus și le vom impune să-și facă datoria!

Mafia PNL îl apără și-l susține pe don Armando de la Direcția Silvică Argeș?! Să vedem cât le mai dă mâna să facă acest lucru! În fiecare săptămână, alte sute de argeșeni află de scutul pe care PNL îl face în jurul lui Armand Chiriloiu, omul care a dus Argeșul, la patru ani de la numirea sa în funcție, pe primul loc în topul defrișărilor din România! Top alcătuit de Greenpeace România, cea mai importantă organizație de protecția mediului din țară!

Doamna MINISTRU al Justiției Alina Gorghiu, șefă peste PNL Argeș, conduceți o organizație de 9% în sondajele de opinie. Știți de ce? Nu doar pentru că promovați toți tembelii și frustrații, ci și pentru că PNL protejează directori ca Armand Chiriloiu, prietenul prietenului dumneavoastră, Iani Popa!

Vom reveni, cu dezvăluiri cu adevărat incredibile despre rezultatele managementului odios ,,prestat” la Direcția Silvică Argeș de protejatul LIBERALILOR, directorul Armand Chiriloiu!

D.M.D.