Deputat PSD Nicolae Georgescu: Burse în străinătate pentru stagii de studii universitare de masterat și de doctorat, respectiv stagii postdoctorale și de cercetare!

0
70

În calitate de cadru didactic, mă bucur de faptul că, Ministerul Educației, prin Agenția de Credite și Burse de Studii, organizează concurs în vederea acordării burselor în străinătate pentru stagii de studii universitare de masterat și de doctorat, pentru stagii postdoctorale și de cercetare, oferite în baza Hotărârii Guvernului nr. 118/2023.

Așadar, se acordă burse cu următoarea durată: 340 de luni pentru stagii de studii universitare de masterat și de doctorat; respectiv 200 de luni pentru stagii postdoctorale și de cercetare.

La concursul național participă cetățenii români, cu domiciliul stabil în România, din cadrul instituțiilor de învățământ superior de stat și particular acreditate, din Academia Română și din institutele de cercetare din subordinea sau din structura acestora, care se încadrează în una din următoarele categorii: studenți în ultimul an la studii universitare de licență; studenți la studii universitare de masterat; studenți – doctoranzi; cadre didactice titulare din instituțiile de învățământ superior de stat și particular acreditate; cercetători.

Îmi doresc ca, pe viitor, beneficiarii să întoarcă rezultatele către România! Avem nevoie de tineri, de oameni performanți‼

Detalii suplimentare se pot obține accesând link-ul următor: https://www.edu.ro/comunicat_presa_18_2023_concurs_burse….