Delirul deputatului Rădulescu se agravează

0
460

Delirul deputatului Rădulescu se agravează:
Parlamentarul piteştean ne spune pe Facebook că Statul Islamic vrea să cucerească România!

radulescu facebook 1Principala calitate pe care trebuie s-o aibă un om politic este, dincolo de cinste şi bun-simţ (care sunt subînţelese!), să fie întreg la cap.
Or, în opinia noastră, un personaj care distribuie postări cretine – gen oamenii ar putea zbura dacă şi-ar folosi nu ştiu cât din creier; dacă dormiţi cu felii de ceapă în şosete, vă veţi simţi mult mai bine; Munţii Carpaţi ascund o poartă deschisă spre altă lume sau ceva; puteţi scăpa de orice durere, oricât de puternică, doar cu ajutorul minţii etc. – nu poate trece un examen psihiatric sumar, darămite unul complex.
O dovadă irefutabilă că aşa stau lucrurile este şi faptul că, deşi ne înjură ca un birjar pe unde poate, deputatul Cătălin Rădulescu nu renunţă nici picat cu ceară la delirul feisbucist în care se complace.
Iată două noi exemple din cele câteva zeci de cretinisme distribuite de deradulescu facebook 2putatul de Piteşti-Bradu-Oarja în ultimele zile. Cătălin Rădulescu crede că ISIS şi-a propus să cucerească, printre altele, şi România. Cum a ajuns la concluzia asta? E simplu. A citit pe internet. Apoi ne-a dezvăluit lucruri pe care, cică, le-ar fi recunoscut Putin, dar pe care nu le-a făcut publice niciun vector media credibil. De unde ştie deputatul Rădulescu ce a spus Vladimir Putin? La fel de simplu. A citit tot pe internet! Pe site-ul CNN, BBC ori pe cine ştie ce altă platformă serioasă? Evident că nu. A citit prostiile pe „onlinereport.ro”! Foarte tare!
Totuşi, faţă de site-ul javra.eu de unde obişnuia să se inspire, deputatul a făcut progrese! Aşteptăm aceleaşi rezultate pozitive de la medicaţie!
D.M.D.
P.S. Domnule deputat, am o nepoţică de trei ani. Dumneavoastră sunteţi singura ei speranţă. Spuneţi-i că Moş Crăciun chiar există. Şi că aţi aflat dumneavoastră asta de pe site-ul cocalariinparlamentulromaniei@dna.rahova!