De-abia angajată de o lună, Elena Iagăr va pleca în Serbia cu soţia PENALULUI Tudor Pendiuc

0
726

15-dec-iagar-serbiaAm publicat ieri, în exclusivitate, povestea angajării Elenei Iagăr la Şcoala Populară de Arte şi Meserii Piteşti. Pentru cine nu ştie, Iagăr este trompeta fostului primar Tudor Pendiuc din campania electorală pentru alegerile locale, campanie în care a avut un comportament de-a dreptul isteric.

Ei bine, am aflat lucruri noi. Vineri, Elena Iagăr pleacă în Serbia cu o delegaţie condusă de doamna Gabriela Pendiuc. Cum ar veni, deşi este angajată de circa o lună, în condiţii pe care le vom elucida în zilele următoare, vuvuzela lui Pendiuc are deja prioritate la deplasări externe, în detrimentul angajaţilor cu state vechi şi competenţe pe măsură!

În zilele următoare, noi informaţii despre această angajare sfidătoare, despre programul extrem de flexibil şi despre comportamentul de mic fuhrer al fostei preotese Elena Iagăr, angajata cu salariu minim pe economie care taie şi spânzură la Şcoala de Arte şi Meserii, cu permisiunea doamnei Gabriela Pendiuc, soţia PENALULUI Tudor Pendiuc!

D.M.D.