Culmea prostiei pe scena politică argeşeană: Iubitorul de PENALI Ionuţ Olariu, de meserie bişniţar de maşini, le-a cerut edililor Piteştiului să spună câţi bani din bugetul municipiului s-au cheltuit pentru o deplasare în Peru făcută la iniţiativa şi cu finanţarea exclusivă a Uniunii Europene!

0
354

Există pe scena politică piteşteană un piticot penibil. Un ciocoflender cu gura mare pe care nu dă nimeni doi lei. Îl cheamă Ionuț Olariu şi, pentru moment, face umbră pământului în ALDE până va reuşi să ajungă în PNL pe sub uşă, pe fereastră sau pitit sub fusta şefelor!

Ce-a (mai) făcut Olariu? Acelaşi gen de fitile infecte care-i definesc activitatea în spaţiul public încă de pe vremea în care se închina smerit la chip de securist, declamând cu patos cu fiecare ocazie, deşi nu interesa pe nimeni, că jigodia Daniel Constantin este modelul lui în politică!

O delegaţie a Primăriei Municipiului Piteşti a efectuat o vizită de câteva zile în Peru. În prima zi după plecarea delegaţiei, Olariu Ionuț a umplut netul cu fel de fel de insinuări şi întrebări retorice construite mârşav prin care, vezi Doamne, îi cerea el explicaţii primarului despre costurile deplasării, despre obiectivele urmărite, despre program etc. Totul într-un limbaj populist, vomitiv aproape, despre banii noştri, despre faptul că oamenii au dreptul să ştie ce fac edilii urbei cu banii lor etc.

În două cuvinte, era nesimţit şi bătea câmpii. În primul rând, despre o deplasare se dă socoteală, se prezintă raportul după ce te întorci, nu înainte să pleci. Până şi un bişniţar de maşini ca Ionuț Olariu ar trebui să ştie asta. În al doilea rând, deplasarea nu are nicio legătură cu banii piteştenilor, pentru că s-a făcut pe banii Uniunii Europene.

Deplasarea s-a făcut în cadrul Programului City to City, iniţiat şi finanţat de UE pentru cunoaşterea şi stabilirea de contacte cu comunităţi din afara Uniunii Europene. Piteştiul a fost singurul oraş din România selectat în cadrul acestui program, o delegaţie a municipalităţii deplasându-se în aceste zile la Trujilo-Peru, urmând ca în luna martie a acestui an, tot cu finanţare exclusivă a Uniunii Europene, o delegaţie din Trujilo să fie prezentă pentru câteva zile la Piteşti.

Putea Piteștiul să refuze deplasarea? Să le spună celor de la UE că noi stăm la scara noastră şi ne doare-n cot de programele şi strategiile europene? Evident că nu!

Ce vrea de fapt Olariu ăsta cu prostiile şi cu prostelile lui? În afara faptului că loveşte în primarul Piteștiului (pentru că edilul a fost ferm şi corect şi i-a spus întotdeauna NU !), cea de-a şaptea roată de la căruţa ALDE vrea să-şi facă imagine pozând de fiecare dată în luptător pentru cauze care-l depăşesc cu mult. Aşa a făcut şi când a încercat să pozeze în salvatorul Pădurii Trivale, deşi tot ce-a făcut a fost să pună două întrebări în CL Piteşti şi să lăcrimeze pe facebook ca Sheherezada după prima noapte cu sultanul…

Băi Olariule, n-ar fi, mă, mai bine, decât să te faci tu de râs cu poziţii anti Uniunea Europeană şi declaraţii de trist penibil, să te angajezi şi tu undeva? Să ai un job corect, pentru care să plăteşti impozit, să ai o carte de muncă etc.? Să termini cu golăniile, cu traficul de maşini la mâna a treia cu care tocmai tu, salvatorul pădurilor, contribui la creşterea poluării din România?

Ştim cu toţii că tu n-ai caracter, pentru că te-ai bătut cu pumnii-n piept trei ani că idolul tău în viaţă, în politică este Daniel Constantin, care te ţinea angajat la cabinetul lui parlamentar, dar l-ai trădat fără niciun scrupul când ai văzut că jigodia securistă a fost dată afară din ALDE de Călin Popescu-Tăriceanu! Practic tu eşti unic în România: eşti singurul care l-a trădat pe Daniel Constantin, trădătorul trădătorilor!

E clar că, dacă idolul tău este o jigodie infectă, nici tu nu eşti un tip prea ok. Plus că, dacă faci poze cu altă lepră ordinară, fostul primar Tudor Pendiuc, confirmi înclinaţia ta nativă pentru ticăloşi şi penali.

Du-te, băi Olariule, acasă! Oricum politic eşti terminat şi expirat. Însoară-te, fă copii, pune murături, ia-ţi o pisică sau ceva şi vezi-ţi de treabă. Politica este pentru oameni de onoare, nu pentru fitilişti şi demagogi care cred că-şi pot face un nume atacându-i pe cei care au realizat ceva în viaţă!

Eşti singurul consilier din CL Piteşti fără nicio realizare. Ştii de ce? Pentru că tu n-ai fost interesat să faci nimic niciodată, cu excepţia unei gălăgii permanente care să te ţină în atenţia opiniei publice. Acum te ştiu toţi, eşti ăla micu’ de la ALDE care spune prostii. Sper că eşti mulţumit. Alegătorii ALDE, îţi spunem noi, sunt dezgustaţi!

D.M.D.