Cristian Gentea: Din această dimineață, Lucrețiu Tudor și-a preluat postul de City Manager!

0
41

„Am venit în fața dumneavoastră și am promis un program de guvernare locală „Pitești – aici vrei să trăiești!”.

Cuvântul dat este obligație morală pentru mine, așa că am adus în echipa mea oameni tineri cu mentalități progresiste, bine pregătiți profesional pe domeniile lor, care au confirmat în cariere și mai ales în funcții de top management, care au energie și putere de muncă, tineri care trăiesc în orașul ăsta și au miză!

Lucrețiu Tudor este unul dintre ei. Este în avangarda unei echipe alături de care redefinim performanța administrației locale.

De astăzi îl desemnez, conform legislației și deciziei anunțate, în misiunea importantă a administrării publice pentru unul dintre cele mai puternice orașe ale României, care va redeveni și unul dintre cele mai frumoase orașe din țară!

Lucrețiu Tudor are 39 de ani, este piteștean get-beget, a absolvit trei universități, cu specialități în științe economice, finanțe-bănci, drept și științe sociale. Are o experiență profesională și de management excepțională! Fost consilier al Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș, specialist al Direcției de Dezvoltare Regională și Relații de Colaborare și al Agenției de Implementare a Proiectelor de Dezvoltare ale județului Argeș din cadrul Consiliului Județean, comisar al Gărzii Financiare,  inspector antifraudă, manager și reformator al Finanțelor Publice Argeș, se bucură de încrederea și respectul mediului privat, administrativ și al presei.

Lucrețiu Tudor este parte din echipa cu care, de astăzi, vom da cea mai mare bătălie prin rezultate: recâștigarea încrederii și respectului concetățenilor noștri! O comunitate unită este o comunitate puternică!” – Cristian Gentea, primarul Piteștiului.

Lucrețiu Tudor:  Am preluat astăzi misiunea de City Manager

O consider o misiune, o responsabilitate extrem de importantă și o provocare profesională la finalul căreia să am în continuare bucuria de a vorbi deschis cu oamenii la fel cum o fac și acum.

Încrederea primarului Cristian Gentea mă onorează, dar – începând de astăzi, este obligația mea să onorez:

  • Așteptările oamenilor din Pitești (cu care am discutat pe toată durata acestui an, în toate cartierele orașului);
  • Criteriile de performanță pe care le vreau impuse aparatului propriu al Primăriei;
  • Viziunea modernă pe care o am asupra dezvoltării orașului nostru;
  • Principiile de transparență, debirocratizare și profesionalism cerute de mediul de afaceri și de către toți cetățenii municipiului;
  • Relația de parteneriat eficient cu toți consilierii locali care reprezintă vocea populației.

Mă voi strădui să fiu un City Manager eficient, corect și îndrăzneț!

Voi vorbi deschis, voi acționa tranșant și îmi voi realiza misiunea având permanent în vedere faptul că Piteștiul trebuie să devină orașul în care toți vrem să trăim!

Așa să ne ajute Dumnezeu!