Cretinii de la Stop Defrişărilor primesc trofeul „Idiotul satului” pentru anul 2019!

0
332

În 2015, scriitorul Umberto Eco declara revoltat, la Torino, cu prilejul primirii unuia dintre cele peste 30 de Doctor Honoris Causa acordate de universităţi de prestigiu din întreaga lume: „E invazia imbecililor. Televiziunea a promovat idiotul satului faţă de care spectatorul se simţea superior. Drama internetului este că l-a promovat pe idiotul satului ca purtător de adevăr”.

Pagina de facebook „Stop Defrişărilor” este administrată, cu certitudine, de un idiot. Sau de mai mulţi! Sub protecţia anonimatului, aceşti dobitoci sufocă reţeaua de socializare cu opiniile lor dezarticulate şi lipsite nu doar de sens, ci şi de bun-simţ. Face asta în perioadele în care nu-l pupă în cur cu pasiune pe noul ministru al Mediului din Cabinetul Orban, celebrul anonim Costel Alexe.

În ajunul Crăciunului, puţopalmiştii ăştia disperaţi să facă audienţă cu orice preţ au transformat în ţinte doi argeşeni extrem de cunoscuţi: primarul Ion Dumitru de la Albota şi omul de afaceri Dan Lazăr. Ce au făcut cei doi? Au fost în Namibia şi au vânat o antilopă şi câţiva facoceri (o specie de porc ce trăieşte în vizuini săpate în pământ).

Poţi fi sau nu de acord cu vânătoarea. Poţi fi vegetarian sau iubitor de antilope şi facoceri. Poţi să postezi pe facebook orice, cu condiţia să nu fii prost ca noaptea şi să nu te faci de râs ca un cretin care eşti tu, dobitocul care apără pădurile şi animalele pe facebook!

Stop Defrişărilor, poate citiţi asta şi vă mai reveniţi din sevraj, retardaţilor!

Cei doi argeșeni au mers în Namibia la vânătoare… chiar, de ce credeţi? Nu cumva pentru că una dintre cele mai importante surse de venit pentru multe ţări africane o reprezintă vânătoarea? Au fost acolo să vâneze, măi cretinilor de la Stop Defrişărilor, o antilopă crescută într-un fel de rezervaţii, aşa cum creştea şi Ion Țiriac porci-mistreţi la Balş special pentru a fi vânaţi!

Au plătit pentru trofeu, au respectat toate condiţiile cerute de ţara gazdă, ţară care ar face orice ca să-i facă să revină! Atunci care e problema voastră, ghiorlanilor? De ce insultaţi, de ce vorbiţi ca nişte jigodii agresive despre persoane şi subiecte pe care nu le cunoaşteţi?

Voi, limbricilor, nu tăiaţi porci? Părinţii şi bunicii voştri n-au tăiat niciodată un curcan, o găină, un miel? Vi se pare mai puţin dureros, mai etic să-i înfigi porcului ditamai cuţitul în gât decât să împuşti o antilopă cu o armă cu lunetă? Antilopa moare pe loc, nici nu ştie ce i s-a întâmplat, faţă de porcul vostru care guiţă minute întregi într-o baltă de sânge.

Sunteţi nu doar dobitoci, ci şi ipocriţi, cretinei de facebook. Plus inculţi cât cuprinde. Nu IGPR dotează vânătorii cu arme performante, proştilor! Nesimţiţi sunteţi voi, pentru că jigniţi oameni care au în spate zeci de ani petrecuţi în slujba comunităţii, cum este primarul Ion Dumitru. Omul a transformat Albota într-un colţ de rai, a făcut pentru mii de persoane mai mult decât aţi făcut voi, analfabeţii de la Stop Defrişărilor, pentru familiile voastre!

O să fiţi cu ochii pe cei doi? I-aţi speriat crâncen, să ştiţi. Mai ales că, după curajul cu care nu vă semnaţi mizeriile, sunteţi viteji ca iepurii. Probabil aveţi şi buze reci, nu-i aşa?

În Argeş, în ultimii ani s-au înregistrat nenumărate cazuri de oameni sfâşiaţi de urşi. Urşi care s-au înmulţit excesiv şi care nu se mai tem de oameni. Parte dintre aceşti urşi vor fi vânaţi, pentru că asta este singura soluţie viabilă, indiferent ce aberează nişte idioţi militanţi pe facebook! Dacă nu cumva vă oferiţi voi să-i luaţi acasă, dobitoci isterici cu gura mare?!

Dacă v-aş face o analiză pe text, v-aş dovedi imediat că în timpul orelor de gramatică aţi fost să udaţi buretele, prostovanilor! Dar le las cititorilor plăcerea.

În rest, rămâne cum a spus Umberto Eco despre idioţii satului. Cumva, să ştiţi, se referea şi la voi!

D.M.D.