Consiliul Județean Argeș a lansat pe SICAP licitația pentru achiziția a 17 microbuze electrice pentru transportul elevilor

0
106

Astăzi, 5 iulie, Consiliul Județean Argeș lansat pe SICAP licitația pentru achiziția a 17 microbuze electrice pentru transportul elevilor. Proiectul depus de Consiliul Județean Argeș pentru achiziția microbuzelor electrice școlare și a stațiilor de încărcare aferente a primit finanțare de la Administrația Fondului pentru Mediu. Valoarea contractului de finanțare a fost de 25 milioane lei.

Microbuze vor ajunge la la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sfânta Marina” Curtea de Argeş și Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sfânta Filofteia” Ștefănești, precum și în comunele Vulturești, Căldăraru, Poiana Lacului, Bogați, Sălătrucu, Buzoești, Băbana, Bascov, Davidești, Popești, Mărăcineni, Vedea, Nucșoara, Stâlpeni și Dârmănești.

În același timp, Consiliul Județean Argeș mai are în implementare un alt proiecte similiar, 25 de microbuze electrice școlare, proiect finanțat prin PNRR. Conform contractului, în perioada iunie – noiembrie, cele 25 de microbuze vor fi livrate în loturi de câte cinci. Acestea vor ajunge la Leordeni, Micești, Mihăești, Schitu Golești, Stoenești, Călinești, Berevoești, Cetățeni, Cocu, Hârtiești, Țițești, Ungheni, Valea Mare Pravăț, Mălureni, Aninoasa, Albeștii de Argeș, Bughea de Jos, Corbeni, Drăganu, Dragoslavele, Lerești, Merișani, Mușătești, Tigveni și Bughea de Sus.