Conducerea IPJ Argeș nu pare deranjată că un polițist ocupă ilegal domeniul public și sfidează autoritatea locală! Să vedem ce spun IGPR și ministrul de Interne!

0
143

Au trecut câteva zile și n-am văzut nici un punct de vedere de la conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Argeș cu privire la comportamentul abuziv al polițistului Aurel Ungureanu, adjunctul șefului de post din comuna Vulturești!

Repetăm, polițistul construiește în mod ilegal, pe domeniul public, un gard uriaș, a cărui ridicare elimină, de facto, posibilitatea locuitorilor din Vulturești, de a folosi o stație de călători!

Înțeleg că, comportamentul polițistului de 58 de ani, care umblă cu burtoaca dezgolită și, dintr-o lipsă evidentă a consumului de băuturi alcoolice, se prăbușește prin șanț, peste fierul beton etc., în fața primarului venit în control (sesizat că se contruiește ilegal pe domeniul public, într-o stație pentru transportul de persoane!), nu îi deranjează pe șefii IPJ Argeș.

Li se pare normal ca un polițist să îi spună unui primar că nu are autorizație și că, asta e, dacă nu-i convine, să-l amendeze!

Hai să vedem ce zice IGPR atunci. Și ministrul de interne Cătălin Predoiu, care a făcut ordine la Constanța și , dacă trebuie, va face ordine și în Argeș!

Vom reveni! Spectaculos!

D.M.D.