Condamnat în 2020 la 3 ani de PUȘCĂRIE de Curtea de Apel București, fostul băsist Cătălin Teodorescu se răzbună, mințind, pe conducerea Consiliului Județean Argeș pentru că n-a cumpărat de la el termopane de sute de mii de euro!

0
213

Intru azi dimineață pe facebook și văd o postare agresivă, plină de răutate a fostului șef al Autorătății Naționale pentru Restituirea Proprietăților, Cătălin Teodorescu.

Da da, nenea ală care a ratat pușcăria la milimetru în primăvară, într-un dosar în care bugetul de stat a fost prejudiciat cu sute de milioane de euro. Bani care au ajuns la toate gunoaiele care au cumpărat pe nimic drepturi litigioase și au fost satisfăcuți pe deplin de alte gunoaie, de la PDL (actualmente PNL!), care le-au umplut conturile cu bani contra șpagă!

În fine, revenim imediat la individ.

Să ne ocupăm întâi de supărarea lui. Vom lucra numai și numai cu materialul clientului, ca să nu existe nici un dubiu.

Cătălin Teodorescu, a prezentat o fotografie, despre care a pretins că este a unei ferestre de la Palatul Administrativ (Sediul Consiliului Județean Argeș – aflat într-un proces de reabilitare totală!). A susținut, folosind un limbaj de boschetar (care va atrage din partea noastră o replică în aceiași termeni!), că pe șefii instituției îi doare în …. de contribuabili, de banul public și că se plătește scândură de gard la preț de lemn stratificat!

Ferice de țara în care pușcăriașii se preocupă, complet dezinteresat de banul public, nu-i așa? Cătălin Teodorescu nu e pușcăriaș, o să-mi spuneți. Căutați pe google povestea donației lui la campania lui Klaus Iohannis și veți înțelege de ce, ani buni, a fost de neatins. Până ce …a fost făcut scăpat!

Ca să-i anulez întreaga campanie de denigrare, aș putea să vă spun doar adevărul. Și anume că fostul slugoi băsist Cătălin Teodorescu MINTE, iar acea fotografie nu este de la sediul CJ Argeș. Și dacă vă spun eu că nu este, atunci nu este!

Lucrările sunt în derulare. Nu s-a recepționat nimic și nu se va recepționa nimic care nu este la cele mai bune standarde de calitate! Iar garanția lucrării este de 5 ani de zile! Adică o treime din perioada pe care ar fi trebuit să o petreacă după gratii Cătălin Teodorescu, dacă în țara asta Justiția ar funcționa corect!

După ce a fost contrat pe facebook la postare, Teodorescu s-a repliat și a publicat fotografia, de data asta pe bune, a unei ferestre a instituției. Instituție în care se lucrează și se va mai lucra câteva luni bune, deci fereastra și glaful sunt murdare, așa cum se întâmplă și într-un apartament în care se renovează. Altceva nu are fereastra aia, din a doua poză!

Deci, prima oară a mințit iar a doua oară vrea să vă prostească, arătându-vă unicornul din sufragerie. El nu există, dar omul știe că vor fi unii care-l vor crede, așa cum se întâmplă mereu.

Dacă aș fi un om josnic, asemenea fostului băsist Cătălin Teodorescu, aș face apel la memoria colectivă a argeșenilor.

Un om lipsit de onoare va fi mereu un om fără onoare!

V-aș spune că Cătălin Teodorescu a dovedit un caracter josnic. A fost pus prefect de Constantin Nicolescu, unul dintre prietenii tatălui său, și i-a mulțumit acestuia prin 10 ani de campanii de presă mizerabile, purtate de Antena 1, pe care a controlat-o aproape 3 ani, și de săptămânalul pe care l-a patronat mai bine de un deceniu!

A fost pus de Dan Voiculescu președinte la Autoritatea Națională a Consumatorilor. I-a mulțumit trădându-l, imediat ce PC a ieșit din combinația toxică cu Traian Băsescu. A trecut la PDL. Partid care l-a propulsat la ANRP, unde a prăduit până când a simțit că se apropie sfârșitul și l-a rugat în genunchi pe șeful și stăpânul lui, senatorul Mircea Andrei să-i obțină înlocuirea din funcție.

V-aș mai spune că este un frustrat și un obsedat, pentru că a babardit jumătate din angajatele Antena 1 Pitești, profitând de postura lui de finanțator. Vă dau cuvântul meu de onoare că mi-a confirmat acest lucru într-o discuție pe care am avut-o la Hotelul CARA, când a încercat fără succes să mă convingă să nu mai scriu despre aventurile lui de futăcios grizonant : ,,Ce naiba Dan, suntem bărbați. Toți mai călcăm strâmb!”, mi-a spus.

I-am spus și eu că el și prietenul lui din copilărie, un gras semi virgin care, în seara în care a avut parte de primul lui sex oral, a ieșit mort de beat și a făcut tumbe chiuind pe bulevardul din fața televiziunii Antena 1 Pitești, sunt orice numai bărbați nu.

Și l-am ars în continuare, inclusiv în campania electorală în care USL (PSD plus PNL) și-au șters bocancii de PDL, pe care l-au desființat în Argeș!

As putea să vă spun toate acestea și multe altele, ca să fie clar cu ce om dubios și plin de frustrări avem de-a face.

Dar n-o facem, pentru că nu am nevoie. Adevărul va fi singura noastră armă în lupta cu această campanie mârșavă și mincinoasă a acestui om mărunt și rău.

De ce face  scandal fostul condamnat penal la pedepasa cu închisoarea ( Curtea de Apel București l-a condamnat la 3 ani de PUȘCĂRIE!), Cătălin Teodorescu ?

Pentru că a vrut el contractul! A încercat din răsputeri să obțină lucrarea de la C.J. Argeș cu dedicație, așa cum a fost el obișnuit întreagă lui viață de șpăgar, blatist și combinator.

N-a reușit, pentru că la CJ Argeș s-a respectat legea, iar firma lui Teodorescu, Archwood Design, a rămas să caute alte blaturi de sute de mii de euro!

De asta critică Cătălin Teodorescu, patron de firmă care produce și montează ferestre de termopan, ferestrele de termopan produse și montate de alții, cărora se  chinuie zadarnic să le găsească nod în papură!

Este un conflict de interese abject, o presiune asupra unei instituțiii vitale pentru județ, Consiliul Județean Argeș, o răzbunare împotriva unor oameni politici corecți, care au refuzat și blatul, și să cedeze în fața amenințărilor!

Vremurile în care sute de milioane de euro, bani publici, erau sifonați de mafia PDL a lui Băsescu Traian (din care făcea parte, la loc de cinste, și Cătălin Teodorescu), s-au dus pentru totdeauna!

Județul Argeș a ajuns, de la locul 30, în top 5 județe la capitolul fonduri atrase, tocmai pentru că la conducerea Consiliului Județean au ajuns oameni care își fac treaba și care merită tot respectul nostru!

Se supără rămășițele mafiei PDL – Băsescu? Să se supere până le iese pe nas! (Ce obișnuiau să tragă cu cardul!).

Palatul administrativ din Argeș va fi o bijuterie! Vă veți convinge cu toții de asta!

D.M.D.

P.S. În primăvară, m-am bucurat sincer că Teodorescu Cătălin n-a mers la pușcărie. Mi-a fost milă de el, gândindu-mă că, acum, când i-a venit și cuponul de pensie, ar trebuie să stea acasă să se uite Private Spice sau la ce se uită obsedații bătrânei, nu să doarmă la răcoare!

Am greșit. Oamenii răi nu se schimbă niciodată. Devin tot mai mult aceiași, dacă mă înțelegeți!