COMUNICAT TERMO CALOR

0
77

Ca urmare a scăderii accentuate a temperaturilor în această perioadă, TERMO CALOR CONFORT S.A. a luat toate măsurile necesare asigurării confortului termic al tuturor consumatorilor, furnizând energie termică la parametri corespunzători. Dispeceratul societății funcționează în regim permanent în vederea soluționării problemelor de furnizare a agentului termic apărute în teren, piteștenii putând suna, pentru informații suplimentare sau sesizări, la numerele de telefon 0729/980382 și 0729/980383.

În vederea recuperării creanțelor, vă informăm că toți restanțierii au fost notificați prin somații de plată, iar celor care nu au luat măsurile necesare achitării debitelor către TERMO CALOR CONFORT S.A. li s-au întocmit dosare de executare.

Pentru a nu mai ajunge în această situație, TERMO CALOR CONFORT S.A. face apel către toți beneficiarii sistemului centralizat de furnizare a energiei termice să-și achite la termen facturile de energie termică.

TERMO CALOR CONFORT S.A. va respecta întocmai prevederile legale și va lua toate măsurile necesare în vederea realizării drepturilor și îndeplinirii obligaţiilor ce-i revin. Pentru exemplificare, vă prezentăm lista cu un număr de 50 de asociații care înregistrează cele mai mari debite la plata facturilor de energie termică.