Comisarul șef Iancu Costinel – de la Biroul de Operațiuni Speciale din cadrul IPJ Argeș – este creierul defect din spatele conturilor false care mint, insultă și calomniază conducerea județului și a municipiului, parlamentari, directori, procurori DNA și judecători!

0
135

Diferența dintre oamenii de onoare și scursuri o face asumarea. Un bărbat adevărat vorbește sau scrie, după caz, sub semnătură. Crede în lucrurile pe care le spune și le susține public. E mândru de prietenii lui și de echipa din care face parte.

În cercurile de dezaxați, în care, scuzată să-mi fie exprimarea, se suge p…a unor călugări, se participă la orgii sexuale de minimum 3 persoane (unul filmează, altul se pregătește de bălășeală și al treilea, cu alură de minor, stă pregătit să facă un ban cu gura!) nu există decență, nu există bun simț, nu există demnitate și nici caracter!

După cum probabil știți, un grup de avortoni, apropiați de PNL Argeș, vomită mizerii pe facebook de pe câteva conturi false, încercând să creeze tensiune în societatea argeșeană. Aceste flatulențe umane, mint, insultă, calomniază și deversează lături pe facebook, în colaborare cu alte scursuri, care se pretind jurnaliști!

Din fericire pentru argeșeni, grupul de ticăloși suferă de prostie nativă și de cretinism militant, așa că n-a avut succes. Și pe facebook, ca și în viața reală, nasoii trăiesc într-un cerc închis, în care se bălășesc scabros, vomitiv, în timp ce majoritatea normală îi privește cu scârbă!

Am promis, nu demult, că vom investiga și că-i vom depista pe titularii conturilor false. Ne-am ținut, ca de obicei, de cuvânt.

A.F. și D.A. sunt două conturi de facebook editate de aceeași persoană. (Nu dăm decât inițialele ca să nu facem publicitate unor closete!)

Problema este că individul care face asta nu este un student care are nevoie de bani pentru joint-uri, ori un jurnalist care se luptă cu foamea în fiecare zi, ci un ofițer superior de poliție, membru într-o structură specializată din cadrul IPJ Argeș. Este vorba de Iancu Costinel, comisar șef, fost ofițer de poliție judiciară la DNA, actualmente specialist principal unu la Biroul Operațiuni Speciale (B.O.S.) din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș!

În ultimii 12 ani, acest Iancu s-a ocupat cu orice, numai cu ceea ce scrie în fișa postului nu!

A făcut dosare abuzive unor primari, pe care i-a șantajat apoi (tot el!) ca să le închidă!

A comis zeci de interceptări frauduloase folosindu-se abuziv de echipamentul Biroului de Operațiuni Speciale. Una dintre acestea, cea în care a înregistrat mai mulți politicieni și oameni de afaceri din Mărăcineni, printre care și patronul firmei Zaris, a fost deja publicată pe www.ziaruldearges.ro și s-au făcut presiuni incredibile asupra noastră să o scoatem de pe site. Degeaba însă, fiindcă noi nu cedăm în fața milițienilor cu buze reci!)

Este cel mai apropiat colaborator al deputatului PNL Aurel Bălășoiu, zis Donna Aurelia. Bălășoiu pretinde în mod mincinos că Iancu Costinel este nepotul lui.

Comisarul șef a stat în spatele celor mai infecte butoaie cu lături din presa argeșeană, și anume ,,Impuls de Argeș” și ,,Reporter Șah Mat”, pe  care le-a controlat și le-a folosit pentru șantaje și presiuni. (De unde știm asta? O să-l auziți cum spune cu gurița lui de organ, acum aproape doi ani, că Ilinca nu va face nimic dacă-i spune el, după care încerca să negocieze …un non combat!). La noi totul este pe probe!

Comisarul șef, imediat ce prietenul lui Aurel Bălășoiu a sărit în brațele Alinei Gorghiu, a început atacurile pe facebook la adresa celor pe care parlamentarul acuzat în mod public, la Antena 3, că i-a făcut sex oral călugărului Cristi (!), îi consideră, în mod abolut dereglat și diliu, vinovați pentru modul grețos în care a luat sfârșit cariera lui politică!

În ceea ce mă privește, ca persoană insultată atât de, cât și din ordinul comisarului șef Iancu Costinel, înțeleg să pun lucrurile la punct.

N-o să-i spun Iancu Milogul, așa cum îl numea fostului lui prieten Stelică Crăciun! N-o să public pasaje din celebra scrisoare înaintată ambasadelor statelor occidentale (care e deja document oficial acum 😊) în care se fac referire la practici sexuale degenerate.

Pentru că n-am nevoie!

Vom folosi doar ADEVĂRUL și probe imposibil de contestat!

Deci, începe! Răspunsul la toate mizeriile, la toate falsurile, la toate minciunile bolnave!

În ceea ce mă privește, n-o să le fac ce se lăuda că le-a făcut fostul lor prieten Stelică Crăciun! Muia, pentru mine, o figură de stil, e un demers jurnalistic, e o opinie politico – socială, după cum bine a spus despre plăcuța suedeză Klaus Werner Iohannis, președintele vostru!

Iancule, ca să nu ne lungim, pentru o ușoară încălzire:

  • Are voie un comisar șef să plimbe un parlamentar cu o mașină a Biroului Operațiuni Speciale, dotată cu tehnică specifică, și să-i permită acestuia accesul la date, aparatură și informații? ( Chiar te rog să spui că nu s-a urcat niciodată în mașină 😊)
  • Ai folosit bine camioneta pe care ți-a dat-o deunăzi prietenul tău de bălășeală să-ți faci treaba de magnat imobiliar în devenire? (Și aici poți să mă contrazici, să nu te sfiești!)
  • Despre farmacii, despre intervenții la primari pentru deschiderea unora noi etc. ai ceva de spus? Ideea este că pentru așa ceva, adică coordonarea de facto a unor businessuri, Marius Aioanei a ajuns la DNA și a fost nevoit să devină turnător ca să nu cunoască pușcăria din interior!

 

Toate acestea, plus multe altele, dintre care amintim : șantaje, coordonarea unor atacuri asupra unor procurori DNA corecți, instigarea la săvârșirea unor infracțiuni etc., vor urma!

Toate cu probe irefutabile!

Și încă ceva, te poți adresa vesel și netulburat instanței de judecată! Dacă mai dai telefoane, dacă mai pui pe oricine să facă presiuni și intervenții pentru tine, sesizez Parchetul! (Eu zic că am câteva zeci de mesaje de amenințare de la prietenul tău de bălășeală, la care n-am cedat un milimetru, dar n-am uitat nesimțirea!)

Știi, băi, Garcea cu guler alb, e vorba de libertatea presei, de libertatea cuvântului și de obligația mea să lupt cu infractorii. Chiar și cu cei încă necondamnați, care poartă uniformă!

D.M.D.