COMESAD BCR OPEN 2021 Ed. a -VIII-a

0
63

In perioada 2 – 8 august, la Pitesti, la baza sportiva Comesad are loc turneul de tenis de camp Comesad BCR Open, editia a VIII-a. Suprafata de joc este zgura, iar premiile totale sunt de 25.000 de dolari.

Turneul este organizat pentru a sasea oara in parteneriat cu BCR, si va transforma si in acest an pentru o saptamana, Pitestiul in centrul tenisului din Romania.

 Comesad BCR Open este singurul turneu privat 100% care se desfașoară in Romania si reuneste pe tabloul principal sportivi din 13 tari, 8 dintre ei fiind in top 500 clasament ATP.

Prima pozitie pe tablou este CHUN HSIN TSENG ( pozitia 265 ATP), din Taipei, pe locul 2 fiind castigatorul editiei anterioare a Turneului COMESAD BCR OPEN , romanul Filip Cristian Jianu, numarul 324 ATP.

In calificari, programate pentru zilele de 1 – 2 august (conform calendarului turneului, de mai jos),  sunt prezenti in majoritate jucatori romani, fapt ce le creste exponential sansele de a accede la tabloul principal.

Incepand de marti, 03.08.2021 ,meciurile vor fi transmise prin live streaming, iar meciurile de sambata (7 august) vor fi transmise   live pe pagina de facebook a turneului. Finala turneului, programata duminica, 8 august,  va fi transmita in direct pe DIGI SPORT.

Turneul poate fi urmarit si din tribune, cu respectarea cerintelor legale privind accesul la evenimentele sportive.

 
 

 

 

 

 

Calendar turneu

  PROGRAM
  SIMPLU DUBLU
01 – 02 august Calificari

 

03 august Calificari finale Turul I
04 august Turul I Turul I
05 august Turul II Turul II/Sferturi
06 august Sferturi de finala Semifinala
07 august Semifinala Finala
08 august Finala