Clanul penal, falimentar şi #rezist Uţă a declanşat un jihad fâsâit împotriva primarului PSD Constantin Panţurescu

0
1337

Prima dată când am auzit că există un individ care răspunde la numele uşor penibil de Iulian Uță a fost acum câţiva ani, când fiţuica lui făcea valuri în judeţ minţind deliberat că Tudor Pendiuc ar avea un copil cu o studentă. Mi-a fost scârbă de el şi silă de cât de jos a ajuns presa argeşeană din moment ce personaje caricaturale ca acest flăcău tomnatic au ajuns să deţină publicaţii şi să se erijeze în formatori de opinie.

Ulterior l-am auzit minţind din nou că e victima PSD care a pus oameni să-i incendieze rabla hodorogită cu care îşi plimba fizicul de guştere costeliv. Din nefericire pentru pulifrici, nu l-a crezut nimeni. S-a dovedit ulterior că un tovarăş de pahar, cu care băuse toată noaptea, s-a răzbunat pe maşina lui din motive numai de beţivi ştiute!

A candidat ca independent la Primăria Curtea de Argeş, deşi a fost şef la UNPR şi membru în fundaţia Mişcarea Populară. Nu l-a votat nimeni. O legendă urbană spune că nici măcar el nu s-a votat, pe motiv că a uitat subit cum îl cheamă, iar nevastă-sa nu l-a votat nici ea, pe considerentul că, dacă acasă nu e bun de nimic, nici la Primărie n-ar face mare brânză!

A înregistrat prin februarie marca #rezist şi a anunţat că va face un partid cu prieteni din Spania etc. A făcut pe el, dacă mi-e permis să spun aşa!

Între timp, nevastă-sa şi-a luat o condamnare penală pentru că a condus în repetate rânduri având permisul suspendat. Probabil în pauzele lecţiilor de civism pe care familia Uță le oferă locuitorilor Cetăţii Basarabilor!

De câteva zile, celor din clanul Uță-Puţă le-a venit o nouă idee. Să strângă semnături pentru demiterea primarului Constantin Panțurescu. Probabil că undeva sub ţeasta lui pleşuvă s-a născut ideea că ar putea să candideze din nou la Primărie. Sadomasochism, nu glumă!

În fiecare zi mint, exagerează, inventează. Primarul Panțurescu e de vină că, timp de 20 de ani, fostul edil Ninel Diaconu şi predecesorii săi n-au rezolvat nu ştiu ce problemă cu ştrandul din Curtea de Argeş. Tot primarului îi reproşează alde Uță, jurnalistul #rezist (ex-UNPR!), că nu ştiu ce utilaj de la o societate aflată în subordinea municipalităţii a fost la o lucrare şi şoferii nu au vrut să se justifice în faţa jurnaliştilor şi să le prezinte pe marginea drumului documente justificative!

De fapt, ce vrea clanul Uță? Simplu! Să lovească din toate puterile în PSD, partid care nici nu discută cu el (adică nu cotizează!) şi nici nu-l tratează ca pe un guru media local (pentru că, ghici ce!, nici nu este!).

Va reuşi Iulian Uță să facă scandal la Curtea de Argeş? Din fericire, nu! Pentru că locuitorii fostei cetăţi de scaun s-au convins de mult că au de-a face cu un măscărici deghizat în jurnalist! Un păcălici care caută paie în ochii altora, fără să vadă ditamai prăjina din ochii lui!

Vom reveni!

D.M.D.

P.S. Băi Uță, după cum am dovedit-o cu acte, eşti în faliment! În foame! O ştiu până şi cei câţiva cretini care te citesc. Viitorul sună nasol rău în ceea ce te priveşte! Nu Primăria, ci puşcăria ţi s-ar potrivi de minune, ruşine a gazetăriei!