Circ şi bătaie de joc la procesele lui Florin Frătică: După fostul primar, acum cică a făcut infarct şi avocatul! Rezultatul? O nouă amânare!

0
2545

Începând din acest moment, orice fiţuică tipărită ca să aibă tâlharii Argeşului unde să mănânce rahat şi orice site deţinut de panarame care şi-au descoperit vocaţia de jurnalizde vor beneficia de un tratament ostil dincolo de orice limite din partea noastră dacă vor mai îndrăzni să susţină tentativele fostului puşcăriaş Florin Frătică de a se menţine în afara sistemului penitenciar românesc.

Florin Frătică nu a suferit luna trecută un infarct, aşa cum a pretins şi aşa cum ziarişti ticăloşi sau prostovani s-au grăbit să facă public. Fostul edil de la Bradu n-a făcut altceva decât să mai câştige timp în încercarea lui de a îndepărta cât mai mult momentul în care se va întoarce la puşcărie, acolo unde îi este locul. Şi-a atins parţial scopul pentru că aşa-zisul lui infarct era deja eveniment public, ştirea fiind preluată fără a fi verificată de sutele de site-uri apărute în Argeş şi ţinute în viaţă prin furt de conţinut şi, foarte des, prin publicarea de informaţii false.

Culmea, la începutul acestei săptămâni, cică avocatul lui a suferit şi el un infarct, lucru care a condus la acordarea unei noi amânări din partea instanţei. Evident, aşa-zisa presă argeşeană a publicat din nou ştirea fără niciun fel de comentarii, făcându-i astfel jocul lui Frătică.

Pentru argeşeni, dar mai ales pentru brădenii pe care Florin Frătică i-a furat de i-a rupt timp de opt ani (cu o pauză de vreo opt luni, cât a stat la puşcărie!), trebuie să lămurim lucrurile. Nu există infarct în niciunul dintre cazuri. Doar tragere de timp pe un pretext imposibil de contestat. Pentru că Frătică Florin, spre exemplu, este cardiac. Pentru că este gras, pentru că bagă în el ca spartul şi bea tărie la greu. E simplu pentru el să primească de la un cardiolog „dovada” că ar fi suferit un infarct având în vedere că este foarte greu de dovedit că lucrurile nu stau aşa. Iar Frătică poate fi extrem de convingător când are nevoie să obţină ceva…

Pe lângă prostia şi ticăloşia jurnaliştilor, puşcăriaşul Florin Frătică beneficiază şi de pasivitatea procurorilor şi a completului de judecată care-i acceptă pretextele fără să verifice cum stau lucrurile în realitate. Chestionat de magistraţi, riscând puşcăria, medicul ar deveni pe loc martorul acuzării şi ar asigura trimiterea rapidă la puşcărie a acestui golan din PMP judecat pentru zeci de infracţiuni grave, cu prejudicii de milioane de euro!

Oricum, de ce îi este frică nu va scăpa. Pentru că noi dosare penale vor fi deschise în următoarele luni pe numele lui, în legătură cu mai multe investiţii costisitoare de care şi-a bătut joc. Vom reveni!

D.M.D.

P.S. Şi totuşi, cred că distinsul cardiolog le va face o vizită procurorilor. Pentru că o sesizare în acest sens va fi depusă la Parchet zilele următoare…