Cazul Ion Georgescu – dovada faptului că presa e plină de cretini, incompetenți și ticăloși!

0
152

Au trecut aproape 40 de zile de când, un complet de judecată de la Tribunalul Argeș, Secția Penală, l-a trimis după gratii pe primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

De atunci, acest om bun și dedicat comunității n-a mai văzut lumina soarelui, cu excepția secundelor în care era scos din celulă și îmbarcat în duba arestului IPJ Argeș pentru a fi dus ba la Tribunal, ba la Curtea de Apel, doar pentru a vedea cum niște magistrați își bat joc de garanțiile lui constituționale, de drepturile lui garantate de legea fundamentală și de procedura penală care ar fi impus judecarea lui în libertate.

Pentru că, repet, Ion Georgescu n-a luat mită, cum scriu aurolacii ăștia intrați prin efracție în breasla odinioară respectabilă a jurnaliștilor. Dacă ar fi fost mituit, ar fi fost judecat pentru luare de mită! Ori, primarul de la Mioveni este judecat pentru trafic de influență!

La fel, nu a existat nici un flagrant, deși vome purulente cu condeie scriu asta cu ticăloșie și cu totală lipsă de respect față de normele deontologice care ar trebui să le guverneze munca! N-au existat bani marcați, n-au existat bani descoperiți în posesia primarului, suma împrumutată fiind deja restituită cu mult înainte de intrarea judiciariștilor DNA!

Ion Georgescu a fost un cetățean model. Nu are și, garantez, nici nu va avea antecedente penale, pentru că nu există judecători care să-l poată condamna în lipsa unor probe temeinice. Ori, în acest caz, nu avem probe deloc, pentru că fapta nu există!

De ce stă în arest preventiv? Pentru că vor să scape de el. Să-l elimine! Să pună mâna pe Mioveni. De fapt, pe bugetul enorm al Orașului Mioveni, cu ajutorul căruia Ion Georgescu a făcut atât de multe!

Atât procedura penală, cât și jurisprudența, prevăd ca arestarea preventivă, ca măsură de siguranță, să se aplice doar în cazuri extreme. Primarul Ion Georgescu nu a avut niciodată probleme cu legea, este cunoscut ca având o foarte bună reputație, este o persoană în vârstă, cu un istoric medical special (cardiac, operat pe cord etc), nu există nici un indiciu că s-ar putea sustrage de la proces sau ar încerca să influențeze martorii etc.

Am mai scris asta? Firește! Și o s-o repet la infinit, pentru că, dacă judecătorii  ,,nu înțeleg” ce prevede legea, atunci opinia publică în mod sigur are nevoie de această repetiție!

Public aici niște facsimile! Dovezi irefutabile ale jigodismului din presa mainstream și nu numai. Dovezi de necontestat ale faptului că jurnaliștii sunt, îi las pe ei să aleagă, fie niște cretini incompetenți, fie niște portavoci ale unui sistem bolnav! Niște mâncători de căcat care, fără să clipească, vorbesc la unison de mită, șpagă, flagrant, deși așa ceva nu există!

Atâta sănătate să le dea Dumnezeu cât adevăr au scris ei, contribuind la adâncirea necazului unui om mai bun și mai corect decât au fost ei și tot neamul lor de tonomate și vuvuzele!

D.M.D.