Câteva motive pentru care liberalii au obţinut în Argeş un scor de tot rahatul

0
437

PNL Argeș a obţinut un scor jalnic. Undeva sub 13%! Chiar în vatra Brătienilor! Cum s-a putut întâmpla aşa ceva? Foarte simplu: în Argeş, liberalismul a murit de mult, în urma perversiunilor la care l-a supus un anume Iani Popa!

Dacă pui pe liste doi indivizi paraşutaţi de la Bucureşti, nerespectând dorinţa argeşenilor de a fi reprezentaţi în Parlament de oameni pe care-i cunosc şi pe care îi apreciază, atunci n-ar trebui să te miri că nu te votează nici dracu’!13-dec-pnl-arges-dezastru-2

Dacă pe locul doi la Camera Deputaţilor face umbră un doctoraş care a intrat la medicină prin ordin al ministrului Apărării Naţionale, după ce a picat la examen de trei ori cu note de 2 şi 3, înseamnă că-ţi baţi joc de argeşeni. Rău de tot! Mai ales că individul, în total dispreţ faţă de legea electorală, îşi făcea campanie în uniforma de general. El, fostul brancardier… acum ajuns turnător la DIICOT în dosarele fostului său şef, ministrul Gabriel Oprea! Îmi pare rău de voi, dar ar fi trebuit să ştiţi că argeşenii nu votează nici tălâmbi, nici sifoane!13-dec-pnl-arges-dezastru-1

Dacă te lauzi la toate conferinţele de presă că susţii Guvernul Cioloş, deşi ar trebui să ştii că mesajul electoral trebuie să fie flexibil şi adaptat contextului (argeşenii s-au arătat scârbiţi de acest guvern în toate sondajele!), atunci o să primeşti …UE, nu voturi!

Dacă la Senat ai cap de listă un pulifrici pomădat şi veştejit, seducător ca un arac gătit, cum ar putea să te voteze nişte oameni de bun-simţ? Iani Popa este imaginea vie a ineficienţei, simbolul impotenţei politico-administrative, emblema imposturii care guvernează astăzi PNL la nivelul eşaloanelor de vârf!

Ar mai fi multe de spus, dar nu-şi au rostul! La PNL Argeş nimeni nu pricepe nimic. Din păcate!

D.M.D.