Cătălin Rădulescu – un infractor condamnat devenit deputat! Ruşine!

0
923

20-dec-radulescu-1Ieri, deputatul Cătălin Rădulescu şi-a primit mandatul. Al doilea! Sau, dacă luăm în considerare şi primul Parlament postdecembrist, al treilea! Sper din tot sufletul că nu-l va termina şi va sfârşi încă din primăvară prin a fi declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate!

Să lămurim definitiv „cazul Rădulescu”! Apărătorii lui, extrem de puţini şi, de obicei, ascunşi după profile de facebook false, susţin că deputatul Cătălin Rădulescu a fost unul dintre cei mai activi parlamentari de Argeş, că s-a implicat în diverse activităţi, că şi-a donat salariul, că a adus miniştri în Argeş, că a obţinut nu ştiu ce fonduri pentru nu ştiu ce primărie de comună etc.

Aşa, şi? Pentru că şi-a donat salariul pe câteva luni merită felicitat! Le-a dat nişte bani unor persoane fără venituri. Un gest frumos, care nu poate decât să fie salutat. Problema cu salariile pentru angajaţii cabinetului său, cu întârzierile de luni de zile, cu fluctuaţia de personal şi cu UBICUITATEA care-i caracteriza pe unii dintre aceştia (în sensul că erau angajaţi pe acte la stat şi primeau salarii de la Camera Deputaţilor, în timp ce în realitate prestau… în construcţii!) este însă ceva mult mai grav decât uşoara lui generozitate! Vom discuta pe larg despre acest lucru foarte curând, iar surprizele vor fi uriaşe! Pe date, cu nume, cu acte!

Deocamdată, Rădulescu Cătălin este un infractor condamnat! Faptul că pedeapsa cu închisoarea este cu suspendare nu-l face nevinovat. Instanţa i-a stabilit dincolo de orice dubiu vinovăţia! Faptul că a încercat să-i dea 100 de milioane unui reprezentant al DEDEMAN este acum certitudine, pentru că ICCJ s-a pronunţat definitiv asupra acestei acuzaţii!

Într-o ţară normală, Cătălin Rădulescu ar trebui să-şi piardă mandatul. Pentru că el se face vinovat de săvârşirea unor fapte incompatibile cu profesia de deputat. A încheiat contracte ca reprezentant al „Concordia Con Strade”, firma pe care o deţinea şi o conducea înainte de a deveni deputat, şi după ce a intrat în Parlament. A decis politica firmei, a semnat ordine de plată, formulare de retragere de bani din contul societăţii, a efectuat şedinţe cu reprezentanţii firmei cărora le-a spus la ce licitaţii să participe şi cu ce firme să formeze consorţii. Chiar din interceptările telefonice din dosarul DEDEMAN se vede că Rădulescu, ajuns deputat deja de aproape 7 luni, vorbea în numele firmei, stabilea cine va subcontracta lucrarea, negocia cu acel domn Adam „măsuri compensatorii” pentru a nu fi tăiat devizul etc.

Legea interzice în mod categoric astfel de operaţiuni economice în cazul parlamentarilor. Ai făcut aşa ceva, pur şi simplu eşti incompatibil cu funcţia şi pleci acasă. Nu contează ce crezi tu, că n-ai cunoscut legea, că nu eşti de acord şi tu vezi altfel lucrurile. Având în vedere că există sute de probe, în mod normal trebuie doar luat la cunoştinţă de existenţa lor şi… atât!

Cătălin Rădulescu se poate întoarce ulterior la bisturiu. Că doar este medic, nu? Cel puţin el aşa zice. Şi totuşi, unde a profesat? În fine, şi aici vom vorbi pe larg, pentru că în realitate este doar un mit: doctorul deputat! În realitate însă…!

Cătălin Rădulescu a declarat de sute de ori că îl leagă de Tudor Pendiuc doar o prietenie veche. Că nu a primit niciodată bani de la primărie, sub nicio formă! Din păcate, vrăjelile astea ieftine ţin poate la tinerii frumoşi şi liberi. Până în 2012, relaţia lui Pendiuc cu Rădulescu a fost superbă, dar a lipsit cu desăvârşire. Dimpotrivă, Rădulescu făcea joc de glezne pe lângă Constantin Nicolescu, de la care spera să obţină lucrări pentru firmele lui. Era vremea „Pavi Strade” etc. Noi ne amintim totul de parcă ar fi fost ieri. Şi putem proba până la ultima virgulă tot ce susţinem! Cu Pendiuc, Rădulescu a devenit amic înainte de campania electorală pentru locale din 2012, când l-a susţinut pe fostul edil extrem de vehement, după care serviciul i-a fost întors în iarnă, când a fost impus deputat pe Colegiul Piteşti-Bradu-Oarja din partea USL. Între timp însă, a fost vorba şi de ceva miliarde de lei, nu-i aşa, domnu’ deputat? Modernizarea stadionului vă spune ceva? Ştiu, nu aţi făcut-o direct, aţi introdus un intermediar, dar e simplu pentru procurori. Trebuie doar să urmărească facturile…!

Cătălin Rădulescu are apucături antisemite clare. Pentru el, evreii sunt JIDANI! Are PSD nevoie de aşa ceva? Mai ales după ce preşedintele Liviu Dragnea a fost în Israel, unde a fost primit ca un prieten al statului evreu şi, spune presa israeliană, PSD a beneficiat de consultanţa politică la cel mai înalt nivel a unor firme de imagine din Tel Aviv!20-dec-radulescu-4

Încheiem astăzi prezentând, pentru a doua oară, facsimile cu postările fasciste, antisemite, ale deputatului PSD de Argeş Cătălin Rădulescu. Miercuri urmează episodul doi, de data asta mult mai serios!

20-dec-radulescu-320-dec-radulescu-2

D.M.D.

P.S. Ştiu, dacă voi continua aşa, ori mi-o iau, ori mă dă în judecată. Cu toată dragostea, abia aştept!