Cătălin Rădulescu – ultraactiv pe Facebook !!!

0
456

Cătălin Rădulescu – ultraactiv pe Facebook:

Parlamentarul ne ţine la curent cu părerea utilizatorului JAVRA despre posibilitatea oamenilor de… a levita!

„Ziarul de Argeş” vă prezintă astăzi, în exclusivitate, o nouă filă din activitatea parlamentară a deputatului PSD Cătălin Rădulescu. Concret, este vorba despre un print screen de pe contul de facebook al parlamentarului care ilustrează modul zglobiu în care acesta comunică cu prietenii virtuali şi cu electoratul.

Catalin RadulescuChiar dacă a mai fost acuzat de presă că a încercat să agaţe diverse domnişoare pe facebook, că a pozat în chiloţi şi că a folosit un limbaj violent în postările sale, suntem bucuroşi să vă prezentăm astăzi o nouă faţă a lui Cătălin Rădulescu!

După cum se poate vedea, parlamentarul are în lista de prieteni un anume JAVRA. Javră care explică doct cui n-are altă treabă că, dacă oamenii şi-ar folosi 50% din capacitatea creierului, ar putea levita! Lucru cu care, evident, Cătălin Rădulescu este de acord din moment ce-i distribuie mai departe fabuloasa descoperire!

În zilele următoare, noi postări şi, mai ales, fotografii inedite cu deputatul Cătălin Rădulescu pe www.ziaruldearges.ro, noul refugiu online al argeşenilor care nu doar că vor să fie cel mai bine informaţi, dar au nevoie şi să citească altceva decât ştirile seci şi tembele cu care v-au obişnuit site-urile de postaci din Argeş.

D.M.D.