Catalin Radulescu . S-a supărat Penalu’…

0
463

atitudini -catalin radulescuS-a supărat deputatul Cătălin Rădulescu! O tragedie, ce mai! Mi se rupe… sufletul! Şi de supărarea omului, şi de ameninţările pe care le-a vomitat la adresa noastră în sediul PSD Argeş.
Cazul Rădulescu este simplu. Individul este un al doilea Ion Neguş. În sensul că are tupeu şi este mai „oral” chiar şi decât sirena lui Vasile Roaită. Aşa, şi? Îl face asta mai puţin antisemit şi legionar? Fireşte că nu! Îl face tupeul mai puţin judecat pentru fapte grave de corupţie de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie? Evident că nu!
Cătălin Rădulescu nu va fi preşedinte al PSD Argeş. Pentru că nu-l va vota nici dracu’! Nu va mai fi nici deputat. Şi asta nu pentru că vom avea vot pe listă, ci pentru că ÎCCJ va soluţiona până în noiembrie 2016 dosarul Rădulescu!
În rest, oamenii inteligenţi nu cumpără marfa ascultându-l pe vânzător. Adică nu-l judecaţi pe deputatul Cătălin Rădulescu după ce trăncăneşte el, ci după fapte. Iar faptele sunt clare: este judecat pentru că a comis fapte de comerţ incompatibile cu funcţia, este judecat pentru dare de mită, este sub investigaţie în prezent pentru că a trimis un consilier de la cabinetul lui parlamentar la Regia Judeţeană de Drumuri Argeş pentru a se interesa de ce nu se plătesc banii revendicaţi de grupurile de rromi, este singurul deputat din România care distribuie postări antisemite şi fasciste etc.
„Ziarul de Argeş” este o publicaţie obiectivă. Vom publica întotdeauna şi rezultatele pozitive ale activităţii parlamentare a deputatului PSD, chiar dacă pentru asta va trebui să aşteptăm până la calendele greceşti. Un ales charismatic CA CĂtălin (cacofonia nu este deloc întâmplătoare!) merită toată înţelegerea noastră!
În rest, ameninţări şi spume la gură am mai văzut. Chiar dacă nu de la deputaţi antisemiţi şi fascişti! Deci treci la fapte, Rambo! Aşteptăm cu interes.
Dan Marius DONOIU
P.S. Chiar dacă ameninţările ne lasă reci şi ne plictisesc, totuşi nu ne plac. Aşa că de săptămâna viitoare vom prezenta motivele pentru care deputatul Cătălin Rădulescu a angajat în cariera lui de afaceristo-politician vreo 40 de femei frumoase. Cei ca el cred că le spun bunăciuni…