Cătălin Rădulescu – în continuare iresponsabil pe Facebook

0
433

radulescu, iresponsabilDeputatul PSD Cătălin Rădulescu pare, de la un timp, că ar avea nevoie de un consult medical amănunţit. Şi asta nu neapărat din cauza crizelor de isterie pe care le face periodic la adresa noastră, pentru că aşa ceva am mai văzut şi la alţii.
Motivul pentru care parlamentarul judecat pentru corupţie de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României (pentru dare de mită şi exercitarea de fapte de comerţ incompatibile cu funcţia!) ar trebui verificat de o comisie psihiatrică este delirul înspăimântător care-l apucă imediat ce intră pe Facebook.
Dacă odinioară acest delir lua forme blânde, gen se poza în chiloţi în atitudini de Don Juan ofilit sau inventa conspiraţii în PSD împotriva lui o dată la fiecare patru zile, acum problemele s-au acutizat. Vă mai amintiţi probabil cum distribuia Rădulescu săptămâna trecută postări antisemite şi legionare sau cum ne explica el, doct, că putem levita lejer (dacă ne străduim puţin!). Plus senzaţionalul sfat (mai ales provenind de la un medic!) că trebuie să dormim cu felii de ceapă în şosete!?
Omul nu şi-a revenit. Poate nu-şi ia pastilele, poate suferă de un sado-masochism feroce care-l face să adore să se facă de râs pe Facebook din postura de parlamentar… Sau poate atât îl duce capul! Pentru că a lovit din nou: „Ce se întâmplă cu Pământul după ce va fi lovit…”. Probabil de o cometă sau ceva, pentru că, evident, nu am urmat link-ul indicat de deputatul Rădulescu. Fie şi numai pentru faptul că nu erau informaţii de pe site-ul NASA, spre exemplu, ci de pe site-ul…fanatiksport.ro!!!
Aşteptăm cu nerăbdare noi postări de la derutatul Cătălin Rădulescu despre gastronomie, spre exemplu, de pe site-ul Federaţiei Române de Tenis şi despre pariuri sportive de pe portalul Academiei Române.
„Sunt singurul parlamentar de Argeş care…”, obişnuieşte să spună mereu Rădulescu atunci când are poftă de un pic de demagogie sfruntată (şi ieftină!). Nu, nu eşti singurul, Cătăline. Dar, în tot cazul, eşti unic!
D.M.D.
P.S. În cazul deputatului Rădulescu, e prea târziu să-i ceară ajutorul unui prieten ca să-şi revină. Noi credem că ar trebui să încerce cu un doctor!