Cătălin Bulf de la PMP îşi face reclamă electorală în „Libertatea” printre cadavrele calcinate ale pacienţilor de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ

0
102

În PMP, toţi sunt după chipul şi asemănarea fondatorului scelerat al partidului, turnătorul Traian Băsescu Petrov. Ba unii se străduiesc să-şi întreacă mentorul la capitolul ticăloşie şi lipsă de empatie.

Toată România s-a cutremurat urmărind tragedia de la Piatra Neamţ. Cu excepţia unui băsist frenetic, pe nume Cătălin Bulf, şeful de necontestat al PMP Argeş, clubul fanilor argeşeni ai lui Petrov.

Acest Bulf, personaj cu apucături de dictator care se chinuie de vreo trei cicluri electorale să ajungă deputat şi, din fericire, a eşuat mereu, a sesizat interesul românilor faţă de tragedia de la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ, aşa că a decis să se mişte rapid.

Astfel, chiar a doua zi după incendiul care a ucis pacienţii de la Secţia ATI a spitalului menţionat, în ediţia online a publicaţiei „Libertatea” Cătălin Bulf cere voturile argeşenilor. Două rânduri despre cadavrele calcinate, o reclamă cu Bulf, alte două paragrafe despre incendiu, altă machetă electorală cu băsistul argeşean.

Bulfache, sper să ieşi deputat cum a ajuns primar ţucălarul tău Florin Frătică la Bradu! Nu-ţi spun că ar trebui să-ţi fie ruşine, fiindcă ştiu că aşa ceva nu se va întâmpla niciodată! Dar m-aş bucura din tot sufletul ca PMP, voma asta politică infectă, jefuitorii ăştia de cadavre în scop electoral, să nu intre în Parlamentul României!

D.M.D.